Στις πρώτες 30 της Ευρώπης η Θεοδώρα Παπαδοπούλου μετά την ολοκλήρωση των Πανευρωπαϊκών ατομικού U19

Ολοκληρώθηκαν οι φετινοί Πανευρωπαϊκοί Αγώνες U19 στην Ελβετία με πρώτους τους αγώνες στο ατομικό εφήβων & νεανίδων

Στο ατομικό συμμετείχε η Πρωταθλήτρια Ελλάδας Θεοδώρα Παπαδοπούλου (ΟΑ Αθηνών), ο Χρήστος Κασαπάκης (ΟΑ Χανίων) και ο Νίκος Ευθυμίου (ΟΤ Θράκης). Το Squash.gr ήταν ξανά δίπλα στους αθλητές μας και παρακολουθήσατε τους αγώνες των Ελλήνων στην σελίδα μας στο Facebook ενώ μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα πατώντας εδώ

Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχτηκε η Αγγλίδα Asia Harris, η παίκτρια που απέκλεισε την Θεοδώρα στον γύρο των 32 και Πρωταθλητής Ευρώπης ο συμπατριώτης της Jonah Bryan.

4η ημέρα

Ολοκληρώθηκε η τελευταία ημέρα των αγώνων με την Θεοδώρα Παπαδοπούλου να ηττάται από την Σκωτζέζα Main και να καταλαμβάνει την τιμητική 30η θέση. Η νίκη του Νίκου Ευθυμίου επί του Πορτογάλου αντιπάλου του με 3-1 τον έφερε στην τελική 57η θέση και ο Χρήστος δεν τα κατάφερε εναντίον του Ιρλανδού Snodgrass και να παίρνει την 60η θέση.

3η ημέρα

Η τρίτη ημέρα επεφύλαξε νίκη και για τον τρίτο της ομάδας, τον Νίκο Ευθυμίου, που επικράτησε δύσκολα του Ιρλανδού Tristan Snodgrass με 5/11 11/6 9/11 11/8 11/8 (3-2) μετά από 50 λεπτά. Ο Χρήστος Κασαπάκης ηττήθηκε από τον Πορτογάλο αντίπαλο του με 0-3 και η Θεοδώρα πέρασε χωρίς αγώνα.

2η ημέρα

Η νίκη του Χρήστου Κασαπάκη του ΟΑ Χανίων σημάδεψε την δεύτερη ημέρα των αγώνων εναντίον του Τσέχου Radim Jurasek με 11/9 11/9 11/8 (3-0). Ο Νίκος ηττήθηκε 3-0 από τον Δανό αντίπαλο του και η Θεοδώρα μετά από μια ήττα το μεσημέρι από την Ελβετίδα Kaufmann ηττήθηκε και από την Τσέχα Hausknotzova με 1-3.

1η ημέρα

Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με την Θεοδώρα Παπαδοπούλου του ΟΑ Αθηνών να κερδίζει στον πρώτο γύρο την Αυστριακή Gioia D’ Alonzo με 11/7 11/5 11/4 (3-0) και να προκρίνεται στον γύρο των 32. Η μέρα έκλεισε με την Θεοδώρα να παίζει ένα δομημένο παιχνίδι και να προβάλει κάποια αντίσταση στην Asia Harris από την Αγγλία, PSA No 105 και Νο 1 του ταμπλό προτού αποκλειστεί με 2/11 4/11 8/11 (0-3). Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι αθλητές μας προσπάθησαν αλλά ολοκλήρωσαν την μέρα με ήττες. Τα αναλυτικά αποτελέσματα της πρώτης μέρας

Advertisement