Πανευρωπαϊκοί αγώνες U15 & U17 – Νίκη για την U17 επί της Νορβηγίας

Επέστρεψαν οι διεθνείς με τις Εθνικές Ομάδες U15 & U17 από το Αϊντχόβεν της Ολλανδίας όπου αγωνίστηκαν στους φετινούς αντίστοιχους Πανευρωπαικούς. Φέτος η ομάδα μας των κάτω των 17 ετών κατάφερε και πήρε την πρώτη νίκη της ιστορίας της. Αυτό έγινε στο παιχνίδι εναντίον της Νορβηγίας ενώ ήταν πολύ κοντά και σε μια δεύτερη νίκη εναντίον της Σουηδίας! Όλα τα παιδιά έπαιξαν με πάθος αλλά αν κάποιοι ξεχώρισαν ήταν ο πολύ ταλαντούχος και μελλοντική ελπίδα μας Αρμάν Ράο (ΟΑ Αθηνών), όντας εκ των πρωταγωνιστών των επιτυχιών καθώς κατάφερε να κερδίσει τον Νορβηγό Νο 1 και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Σουηδό αλλά και τον Ισπανό Νο 1! Μαζί και η Ιωάννα Ζώη (ΟΤ Πειραιά) που κέρδισε την Σουηδέζα Νο 1, δυστυχώς σε μια νίκη χωρίς αντίκρισμα, ενώ ο Μιχάλης Μαράκης (ΟΑ Χανίων) όταν τον χρειάστηκε η ομάδα ήταν παρόν με την σημαντική του νίκη εναντίον του Νορβηγού Νο 2 που έκλεισε και το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Η Ελλάδα κατάλαβε την 18η θέση στα U17 και την 20η θέση στα U15. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα. Το Squash.gr ήταν για άλλη μια φορά το μοναδικό μέσο που ήταν κοντά στην ομάδα μεταδίδοντας ζωντανά όλους τους αγώνες της Εθνικής μας στην σελίδα μας στο FB

Οι ομάδες μας:

U15: Φάνης Ανδρικόπουλος (Αίολος Αγυιάς), Μάνος Κωνσταντουλάκης (ΟΑΧ), Στέλιος Ευθημίου (ΟΤΘ), Φένια Αρμούτη (ΟΑΑ) & Χριστίνα Καραβιτάκη (ΟΑΧ)

U17: Αρμάν Ράο (ΟΑΑ), Νίκος Ευθημίου (ΟΤΘ), Μιχάλης Μαράκης (ΟΑΧ), Ιωάννα Ζώη (ΟΤΠ) & Φωτεινή Καραβιτάκη (ΟΑΧ)