Ο Αρμάν Ραό στο US Junior Open 2021

Ολοκλήρωσε τους αγώνες του στο φετινό US Junior Open στην Φιλαδέλφεια ο αθλητής του Ομίλου Αντιαφαίρισης Αθηνών Αρμάν Ραό στην κατηγορία BU17. Ο Αρμάν είναι μόλις 15 ετών και είναι η πρώτη του χρονιά σε αυτή την μεγαλύτερη και πιο απαιτητική κατηγορία. Μάλιστα τα γενέθλια του είναι σήμερα Σάββατο 18/12 και για τρεις ημέρες έχασε το δικαίωμα να συμμετέχει στην κατηγορία BU15 !

Ο πρώτος του αγώνας εναντίον του Ιρλανδού Jack Flynn έγινε στο γήπεδο 15 του υπερσύγχρονου Arlen Specter Center με τον Αρμάν να ηττάται με σκορ 5/11 7/11 4/11 (0-3). Ο επόμενος αγώνας του ήταν με τον Daniel King με σκορ 7/11 5/11 9/11 (0-3).

Ο έτερος Έλληνας αθλητής, Φώτης Ζαφειρίου, επίσης του ΟΑΑ, δεν θα συμμετέχει φέτος καθώς ήταν άτυχος και αναρρώνει από έναν πρόσφατο τραυματισμό στον μηρό.

Περισσότεροι από 850 juniors αντιπροσωπεύοντας 41 χώρες αναμετρήθηκαν στο μεγαλύτερο τουρνουά στον κόσμο για αυτές τις ηλικίες, το 2021 U.S. Junior Open Squash Championships–December 18-21– στην Philadelphia και στο νεόκτιστο Εθνικό Κέντρο των Η.Π.Α.

Το τουρνουά διαρκεί 4 ημέρες και εκτός των άλλων θα διεξαχθεί στις εξής τοποθεσίες: Arlen Specter US Squash Center, University of Pennsylvania, Drexel University και Philadelphia Cricket Club.

Πατήστε εδώ για το ταμπλό

Follow live streaming from the Specter Center and select Penn courts using the daily playlists on the US Squash Youtube page, and live scores for all matches throughout the event on the U.S. Junior Open tournament page.

Find the daily live streaming links below:

Specter Center Live Stream Day 1

Penn Live Stream Day 1

Penn Live Stream Day 2

Penn Live Stream Day 3

Penn Live Stream Day 4