Άριστη η διοργάνωση από τον Αίολο Αγυιάς στο τουρνουά της Πάτρας

Ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά Όπεν για φέτος, με διοργανωτή τον Αίολο Αγυιάς στην Πάτρα από 12 με 14 Νοεμβρίου και σε όλες τις κατηγορίες, ανδρών-γυναικών και τζούνιορ.

Στους άνδρες νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Καργιώτης από τον ΟΤ Πειραιά και στις γυναίκες η Ιωάννα Ζώη από το ίδιο σωματείο, που κέρδισε και τα GU19.

Περίφημα τα πήγαν οι αθλητές του Ομίλου Τοιχοσφαίρισης Θράκης. Πεμπτη θέση για τον Στυλιανό Ευθυμίου στα BU15, τρίτη θέση για τον Φραντζή Νικόλαο στα BU19 και τέταρτη στα BU17. Όμως καλύτερα από όλους τα πήγε ο Νικόλαος Ευθημιου με πρώτη θέση στα BU17 & BU19.

Το τμήμα squash του Αιόλου Πάτρας σαν διοργανωτής είχε συμμετοχή με αθλητές σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες . Διακρίσεις είχαμε από τους Φάνης Ανδρικόπουλος με 1η θέση κατηγορία Α15 , Αθανασία Ράγκου 3η θέση Κ 19, όμως για πρώτη φορά σε κατηγορία ανδρών ο Βαγγέλης Παππάς πήρε την 4η θέση. Ακόμα η Χαρά Καρέτα πήρε την 4η θέση στην κατηγορία γυναικών.

Πολυπληθής ξανά η αποστολή του ΟΑ Χανίων με την Σοφία Κασαπάκη να παίρνει την δεύτερη θέση στις γυναίκες και στα GU19, ο Μιχάλης Μαράκης την δεύτερη θέση στα BU17, ο Κέιτι Χατελάρι επίσης φιναλίστ αλλά στα BU19.

Για πρώτη φορά όμως είχαμε και συμμετοχή από το Κολλέγιο Αθηνών με τον Παναγιώτη Κουλουρίδη στα BU15 με καλή εμφάνιση στην παρθενική του συμμετοχή.

Άριστη και η Επιδιαιτητής Ανδριάνα Καμίλη. Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες και τα αποτελέσματα :