Εγκρίθηκαν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α., για προπονήσεις-άθληση και διοργάνωση αγώνων

Για πρώτη φορά στην διάρκεια της πανδημίας, μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο, η Τοιχοσφαίριση απέκτησε επιτέλους το δικό της υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο και εγκρίθηκε από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, ένα πάγιο αίτημα όλων των φίλων του αθλήματος. Τα εύσημα βεβαίως ανήκουν στην ΕΦΟΑ, τον Σπύρο Ζαννιά, τον υπεύθυνο Έφορο Τοιχοσφαίρισης Γιάννη Αθαναηλίδη και Κωνσταντίνο Εφραίμογλου μαζί με αφανείς συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Άνοιξε έτσι ο δρόμος για την προσεχή άμεση ανακοίνωση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων U15, 17, 19 & ανδρών-γυναικών. Τα κύρια στοιχεία του αγωνιστικού πρωτοκόλλου είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για διευκρίνιση αποδοχής των self test και η μεγάλη επίσης επιτυχία είναι η παρουσία θεατών στους αγώνες σε πληρότητα 50% επί της εγκατάστασης και με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Το δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας αναφέρει:

«Η συνεργασία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Γ.Γ.Α. ήταν και παραμένει αγαστή, εδώ και 18 μήνες, σε σχέση με την υγειονομική κάλυψη των Αθλητών/τριών. Σήμερα εγκρίθηκαν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Τοιχoσφαίρισης για αγώνες και προπόνηση-άθληση. Ο συντονισμός έγινε από κοινού, μεταξύ του Γ.Γ.Α. Γιώργου Μαυρωτά και του Γ.Γ. της Ε.Φ.Ο.Α Σπύρου Ζαννιά. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για βελτίωση των test. Επισυναπτόμενα, δείτε τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Τοιχοσφαίρισης, που ήδη έχουν αναρτηθεί στα αρχεία της ΓΓΑ.»

Πατήστε εδώ για το θέμα στον ιστότοπο της Ομοσπονδίας http://www.efoa.gr