Νέα επιτυχία Φώτη στην Βοστώνη

Μόλις τελείωσε το τουρνουά New England Regional Championships 2021 το οποίο όσο και να σας μπερδεύει ο τίτλος πραγματοποιήθηκε στην Βοστώνη των Η.Π.Α. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 150 από όλη την περιφέρεια της Βοστώνης.

Σε αυτό συμμετείχε στην BU17 και ο δικός μας Φώτης Ζαφειρίου (Όμιλος Αντισφαίρισης Αθηνών) όπου κερδίζοντας τρεις αγώνες (παρακάτω όλα τα σκορ) έφτασε μέχρι τα ημιτελικά προτού αποκλειστεί από τον μετέπειτα πρωταθλητή Charlie Taylor με σκορ 9-11 στο πέμπτο γκέιμ ενώ πριν στο τέταρτο γκειμ ο Φώτης ισοφάρισε παίρνοντας το με 18-16! Συνολικό σκορ 11-9 4-11 6-11 18-16 11-9. Ο Έλληνας παίκτης πραγματικά εντυπωσίασε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού (που ξεπέρασε την μία ώρα) ενώ μέχρι και βουτιά έκανε για να σώσει το ματς-μπολ με το κοινό να χειροκροτεί όρθιο στο τέλος του αγώνα! Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα

Το τουρνουά ήταν της κατηγορίας Gold, δηλαδή του ανώτατου επιπέδου στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο αντίπαλος του Φώτη στα ημιτελικά Charlie Taylor είναι γιος του γνωστού Nick Taylor, πρώην Νο 14 κόσμου και πρωταθλητή Ευρώπη με την Εθνική Αγγλίας ενώ πριν λίγα χρόνια αγωνίστηκε και εναντίον της Ελλάδας όντας Νο 1 στην εθνική ομάδα των Νήσων Τζέρσει.

Μπράβο Φώτη και σε όλη την οικογένεια Κώστα & Ντομένικα!