Ο Ο.Α. Αθηνών κέρδισε τις πρωτιές, ο Ο.Α. Χανίων τις εντυπώσεις

Ολοκληρώθηκε αισίως στην Πάτρα το πρώτο τουρνουά μετά από το lockdown αλλά και το πρώτο επίσημο τουρνουά εκτός Αθηνών! Και για αυτό μεγάλοι συντελεστές ήταν ο Αίολος Αγυιάς και οι Νέστωρας Νικολόπουλος, Απόστολος Βανταράκης και Μάριος Δημακόπουλος.

Πάρα πολλά παιδιά από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν και κυρίως από τον Ο.Α. Αθηνών, τον Ο.Τ. Θράκης, τον Αίολο Αγυιάς και βεβαίως τον Ο.Α. Χανίων με την πολυπληθέστερη ομάδα ενώ μια συμμετοχή είχε και ο Αρίωνας Λουτρακίου.

Πολυνίκης ο Ο.Α. Αθηνών με τρεις τίτλους (BU19, BU17 & GU17) και από έναν τίτλο ο Αρίων Λουτρακίου (GU19), ο Ο.Α. Χανίων (BU15) και ο Αίολος Αιγιάς (GU15). Συγκεκριμένα στα αγόρια κάτω των 19 και 17 πρώτευσε ο Φώτης Ζαφειρίου και στα κορίτσια κάτω των 17 η Θεοδώρα Παπαδοπούλου (και οι δυο του ΟΑΑ) ενώ στα κορίτσια κάτω των 19 την πρώτη νίκη πήρε η Ιωάννα Ζώη του Αρίωνα. Ο Χρήστος Κασαπάκης (ΟΑΧ), ο Βαγγέλης Παππάς (Αίολος) και η Ελευθερία Ρουσμένη (ΟΤΘ) επίσης διακρίθηκαν φτάνοντας μέχρι τους τελικούς. Αναλυτικά αποτελέσματα παρακάτω. Στις μικρές κατηγορίες είχαμε ισχυρή παρουσία από Θράκη και Χανιά με τον Μιχάλη Μαράκη (ΟΑΧ) να επικρατεί στο πέμπτο και ενώ έχανε με 0-2 από τον Νίκο Ευθυμίου (ΟΤΘ) στα BU15 ενώ στα GU15 η Αθανασία Ράγκου (Αίολος) κατάφερε και επικράτησε της Σοφίας Κασαπάκη (ΟΑΧ) με 3-1.

Τρίτες θέσεις κατάφεραν και πήραν οι Χ. Κασαπάκης (ΟΑΧ) (BU19), Φ. Βανταράκη (Αίολος) (GU19, Κ. Χατελάρι (ΟΑΧ) (BU17), Ε. Ρουσμένη (ΟΤΘ) (GU17), Σ. Ζερβός (ΟΑΧ) (BU15) και Α. Τζινευράκη (ΟΑΧ) (GU15).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις νέες βαθμολογίες όπως και στο ειδικό section των Βαθμολογιών επάνω στο μενού.