Οι Έλληνες πήγαν British Junior Open

Μετά από 25 χρόνια είχαμε και πάλι συμμετοχές Ελλήνων αθλητών στο φημισμένο British Junior Open που διεξήχθη τις πρώτες μέρες του χρόνου από 2-6/1 στο Μπέρμιγχαμ. Από τον Όμιλο Τοιχοσφαίρισης Θράκης και με την συνοδεία του Θεόδωρος Ευθυμίου συμμετείχαν οι : Στυλιανός Ευθυμίου (BU11), Νίκος Ευθυμίου (BU15) & Νικόλας Φραντζής (BU15) ενώ από την Αθήνα συμμετείχε ο Οδυσσέας Μενεξελής (BU19).

Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι το δυνατότερο από όλα και δεν ενδείκνυται για το επίπεδο των αθλητών μας, ειδικά στις μεγαλύτερες κατηγορίες, όμως παρόλα αυτά κατάφεραν και έκαναν από μια νίκη στους αγώνες κατάταξης οι Στυλιανός Ευθυμίου (BU11) και Νίκος Ευθυμίου (BU15).

Να σημειώσουμε ότι η τελευταία φορά που είχαμε συμμετοχή ήταν το 1994 με τον Πέτρο Τζαμαλούκα που έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο των 32 στην κατηγορία BU19.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια εκτός βεβαίως των Αιγύπτιων που πρώτευσαν στις περισσότερες κατηγορίες εντύπωση προκάλεσε και ο Πακιστανός Khan που πήρε περίπατο την κατηγορία BU15 αλλά και ο Άγγλος Sam Todd που κατέκτησε το τρίτο του British Open!

Οι χώρες από όπου προέρχονται οι φετινοί British Junior Open semi-finalists :

Egypt – 25

England – 4

Malaysia – 4

Pakistan – 3

USA – 2

India – 2

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα όλων των Ελλήνων και φωτογραφίες

Πατήστε εδώ για αναλυτικό ρεπορτάζ