Ο Borja Golán μας τίμησε με την παρουσία του στον ΟΑ Αθηνών

Μια βραδιά-γιορτή του σκουός έζησαν όσοι τυχεροί βρέθηκαν εχτές στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών με τον Ισπανό πρωταθλητή Borja Golán, PSA No 33 με καλύτερη θέση το Νο 5 στον κόσμο, να βρίσκεται για λίγες ώρες στην Αθήνα στον δρόμο του για το Κάιρο όπου θα αγωνιστεί στο μεγάλο PSA Super Series τουρνουά μπροστά από τις Πυραμίδες!

Οι λίγες ώρες παραμονής του στην πόλη ήταν αρκετές για να παίξει με όλα τα παιδιά των ομάδων του ΟΑΑ σε μια βραδιά αφιερωμένη στους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους και σαν κερασάκι στην τούρτα, μαζί με τον Πέτρο Τζαμαλούκα, έδωσαν έναν επαγγελματικού επιπέδου αγώνα επίδειξης μπροστά στα αχόρταγα μάτια των λιλιπούτειων θεατών. Η φιλοξενία του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών ήταν ζεστή με αποκορύφωμα την απονομή πλακέτας εκ μέρους του ΔΣ στον Borja σε θύμηση της επίσκεψης του στον Όμιλο και για την πολύ επιτυχημένη καριέρα του και προσφορά του στο άθλημα.

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ και σύντομα σε βίντεο όλη η επίσκεψη του Ισπανού (ευχαριστούμε και πάλι θερμά τον κ. Δημήτρη Βασιλάτο για την φωτογραφική κάλυψη του γεγονότος)

Borja v Petros