Έναρξη νέας αγωνιστικής χρονιάς στον ΟΑ Αθηνών

img_7911

Έναρξη για την νέα χρονιά για την αγωνιστική ομάδα σκουός και για τις σχολές των παιδικών τμημάτων του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αθηνών, στο Ζάππειο. Η προ-εγγραφές ολοκληρώθηκαν και η τελική επιλογή των αθλητών έγινε από το προπονητικό team τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου.

Στόχος της αγωνιστικής ομάδας είναι όπως και τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους να δώσει έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι και τον πρωταθλητισμό χτίζοντας τους επόμενους πρωταθλητές ενώ υπάρχουν και παιδικά τμήματα ανεξαρτήτου ηλικίας & αγωνιστικού επιπέδου με σκοπό την σωστή εκμάθηση του αθλήματος και την μετέπειτα προώθηση των καλύτερων αθλητών στην αγωνιστική ομάδα.

για περισσότερες πληροφορίες και προ-εγγραφές επικοινωνήστε με την Γραμματεία του ΟΑΑ στο 210 9232872

Φέτος τον Ιούνιο άλλη μία πολύ επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε για τις ομάδες του ΟΑΑ κάτω από την επίβλεψη των προπονητών Πέτρου Τζαμαλούκα & Λεωνίδα Τζάκου με πολλές θέσεις στο βάθρο όλων των φετινών Όπεν εφήβων/νεανίδων αλλά και με την συμμετοχή πολλών αθλητών του Ομίλου στις Εθνικές Ομάδες U15 & U17. Να σημειώσουμε ότι οι αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας του ΟΑ Αθηνών Λένια Γκιθκοπούλου και Έλενα Κορακιανίτη ξεκίνησαν την επαγγελματική τους καριέρα στις γυναίκες με την είσοδο τους στην παγκόσμια κατάταξη της PSA ενώ αξιοσημείωτη άνοδο είχαν και οι Χριστόφορος Φλωρόπουλος και Θεοδώρα Παπαδοπούλου.

img_7905

img_7915