Το BeLive η έδρα του σκουός στην Κρήτη

Ενδιαφέρον τουρνουά έγινε στα Χανιά της Κρήτης και στο νέο BeLive στα όρια της πόλης. Ο Γιώργος Αδάμης διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Chania Open 2019 Belive Squash Tournament που πραγματοποιήθηκε στα 2 ολοκαίνουργια γήπεδα squash του Belive FSC από 17-19/5 και με συμμετοχές από Ολλανδία, Αυστραλία, Λουξεμβούργο και φυσικά Ελλάδα! Μέγαλη και ισχυρή βέβαια ήταν και η συμμετοχή πολλών αθλητών του τοπικού Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων. Έτσι φάνηκε ότι το σκουός επιτέλους βρήκε την έδρα του τοπικά στο νησί της Κρήτης! Πατήστε εδώ για αναλυτικά αποτελέσματα

Στους άνδρες νικητής ήταν ο πρωταθλητής Ελλάδας Κώστας Καργιώτης με νίκη στον τελικό επί του Γιώργου Αδάμη με 11/6 12/10 11/6 (3-0) ενώ τρίτος κατάχτηκε ο Λεωνίδας Μπενοβίας. Στις γυναίκες, σε ένα ταμπλό που είχε διεθνή χαρακτήρα, πρώτη ήταν η Ολλανδέζα Daphne Timmer που κέρδισε στον τελικό την Iulia Simona Bucur από το Λουξεμβούργο με σκορ 9/11 11/7 11/9 11/5 (3-1) ενώ τρίτη και πρώτη Ελληνίδα ήταν η Λένια Γκιθκοπούλου. Έγιναν και αγώνες εφήβων/νεανίδων με πρώτους τον Οδυσσέα Μενεξελή και την Αθηνά Γασπαρινάτου.

Έτσι αναμένουμε με ανυπομονησία την νέα περίοδο και το πρώτο επίσημο τουρνουά ανδρών, γυναικών & εφήβων/νεανίδων να διεξαχθεί στο πανέμορφο και υπερσύγχρονο BeLive υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας και το οποίο θα προσελκύσει βαθμολογικά πολλούς αθλητές! Άλλωστε οι αθλητές του ΟΑ Χανίων που τόσο πολύ στηρίζουν τα επίσημα τουρνουά της ΕΦΟΑ που διεξάγονται στην Αθήνα, δικαιούνται να έχουν και τουρνουά εντός έδρας.

Advertisements