Γράψαμε ιστορία! Πρώτη νίκη για την Ελλάδα σε Πανευρωπαικούς Juniors

Ολοκληρώθηκαν οι Πανευρωπαικοί αγώνες U15 & U17 στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας έως την Κυριακή 12 Μαίου με τα play-off. Βίντεο μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας στο Facebook

Ημέρα 3η

Ιστορική στιγμή! Η συστηματική δουλειά όλων στην Ομοσπονδία τα τελευταία τρία χρόνια δείχνει τους πρώτους της καρπούς. Την πρώτη χρονιά πήραμε ένα γκέιμ, την δεύτερη πήραμε νίκη, την τρίτη πήραμε περισσότερες νίκες και τώρα ήρθε η πρώτη ομαδική νίκη της Ελλάδας σε Πανευρωπαικούς αγώνες juniors!!! Ελλάδα – Ρουμανία 3/0 στην κατηγορία U15! Μια ομάδα σε αυτή την κατηγορία που δημιουργήσαμε μόλις πέρσι!!

Ημέρα 2η

Μεγάλη νίκη στο τέλος της δεύτερης ημέρας από τον Φώτη Ζαφειρίου στα U15 επί του Νο 1 Σουηδού με 3-0! Κατά την γνώμη μας αν δεν είχε jet lag την πρώτη μέρα θα είχε πάρει και τον Γερμανο με 3-0. Σημειωτέον ο Σουηδός είχε κερδίσει 3-2 τον Γερμανό! Κατά διαστήματα προβλημάτισαν τους αντιπάλους τους η Ιωάννα Ζώη και ο Χριστόφορος Φλωρόπουλος.

Ημέρα 1η

Το πρωί αγωνίστηκε η Ελλάδα (U15) με την Γερμανία και ηττήθηκε με 0/3. Ο μοναδικός που πήρε γκείμ από τον Γερμανό αντίπαλο του και Νο1 ήταν ο Φώτης Ζαφειρίου ενώ ήταν και άτυχος στο να προηγηθεί με 2-1 γκέιμ. Επίσης στις κοπέλες προσπάθησε και η Ιωάννα Ζώη απέναντι στην Γερμανίδα. Η αντίστοιχη ομάδα μας U17 ηττήθηκε από την Πολωνία πιο εύκολα με 0/3.

Το απόγευμα η Ελλάδα (U15) αγωνίστηκε εναντίον της Ιρλανδίας και η Ελλάδα (U17) απέναντι στην Ισπανία. Τα σκορ ήταν 0/3 με τον Φώτη πάλι καλό και με σημάδια βελτίωσης των Ιωάννα Ζώη και Μπρούνο Ορτολάνο που το πάλεψαν όπως και ο Χριστόφορος Φλωρόπουλος.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα ταμπλό των ομίλων και το πρόγραμμα

Η αποστολή της ΕΦΟΑ :

U15 : Ζαφειρίου Φώτης, Κασαπάκης Χρήστος, Τζινευράκης Πέτρος, Ιωάννα Ζώη & Σοφία Κασαπάκη

U17 : Φλωρόπουλος Χριστόφορος, Μπρούνο Ορτολάνο, Βαγγέλης Παππάς, Παπαδοπούλου Θεοδώρα, Μαρία Ασημοπούλου

Αρχηγός αποστολής Λεωνίδας Τζάκος

Το Squash.gr όπως πάντα θα είναι εκεί και θα σας μεταφέρει τα τελευταία νέα και ζωντανές συνδέσεις με τα παιχνίδια της Ελλάδας. Καλή επιτυχία!

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα