Αχτίδα ελπίδας δίνει στους σκουοσίστες του Ηρακλείου η ΕΦΟΑ

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου, παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων φορέων, αθλητών και γονέων. Σύσσωμη παρέστη η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου καθώς και Βουλευτές και Ευρωβουλευτές του Ηρακλείου.

Αυτό όμως που έδωσε ελπίδα στους αθλητές της Τοιχοσφαίρισης του Ηρακλείου ήταν η κατάθεση από τον Ηράκλειο ΟΑΑ στις αρχές και τους φορείς πρόταση για αξιοποίηση του δημοτικού ακίνητου ΦΑΡΟΣ στην Νέα Αλικαρνασσό ώστε να αποτελέσει ένα κύτταρο Αθλητικού Πολιτισμού για την πόλη .

Στον χώρο αυτό μπορούν να φιλοξενηθούν:

Δυο  γήπεδα τοιχοσφαίρισης

– Δύο γήπεδα padel

– Μεγάλη αίθουσα αθλητικών δραστηριοτήτων – κυρίως για μπάσκετ- με δυνατότητα   πολλαπλών χρήσεων αθλητισμού και Πολιτισμού

– Γυμναστήριο

– Αίθουσα εκθέσεων

– Μόνιμη έκθεση εικόνων αθλητικού πολιτισμού της πόλης

– Ανοιχτό θέατρο

– Σκεπαστό ανοιχτό γήπεδο τένις

– Σκεπαστό ανοικτό γήπεδο μπάσκετ

– Καφέ , αθλητικό εστιατόριο, παιδική χαρά

– Στο παραλιακό μέτωπο και στον δημόσιο δρόμο χώρος ποδήλατου και χώρος περιπάτου

Από την πλευρά του ο κ. Σπύρος Ζαννιάς αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που γίνεται στο σύλλογο και πως όλοι οι φορείς θα πρέπει να σταθούν αρωγοί, ώστε να βρεθεί η λύση στο πάγιο αίτημα του θέματος των τειχών και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας. Επίσης ζήτησε από τις αρχές να κάνουν δεκτό το αίτημα του Ιστορικού συλλόγου ώστε να δοθεί η δυνατότητα ο χώρος του δημοτικού ακίνητου ΦΑΡΟΣ  να αποτελέσει  χώρο αθλητικού Πολιτισμού για την πόλη.

Το «Ηράκλειο» τίμησε εκτός των άλλων και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) κ. Σπύρο Ζαννιά, για την σημαντική προσφορά του στο Τένις και στον Αθλητισμό σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι κ.κ.: πατέραςΚωνσταντίνος (εκπροσωπώντας το Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο),  Βασίλης Κεγκέρογλου(Βουλευτής ΠΑΣΟΚ), Νίκος Χρονάκης(εκπρόσωπος του Ευρωβουλευτή ΝΔ Μανόλη Κεφαλογιάννη), εκπρόσωπος του Λευτέρη Αυγενάκη (ΓΓ Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής), Μάξιμος Σενετάκης (Σύμβουλος Προέδρου ΝΔ), Βασίλειος Λαμπρινός (Δήμαρχος Ηρακλείου), Ευριπίδης Κουκιαδάκης (Αντιπεριφερειάρχης), Γρηγόρης Πασπάτης (Πρόεδρος ΔΣ Ηρακλείου), οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Αλεξάκης, Μιχάλης Βαμιεδάκης, Θεανώ ΒρέντζουΣκορδαλάκη, Λάμπρος Καμπουράκης, Νίκος Ξυλούρης, Νίκος Συριγωνάκης, Γιώργος Ματαλλιωτάκης, επίσης οι Αντιδήμαρχοι Ηρακλείου Κωνσταντίνος Βαρδαβάς, Χάρης Μαμουλάκης, Μαρία Καναβάκη, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Στυλιανή ΑρχοντάκηΚαλογεράκη, οι Πέτρος Ινιωτάκης, Μαρίνος Πατακός, Γιώργος Βουρεξάκης, Μαρία Κασωτάκη, Μαρία ΞηλούρηΞημέρη, Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, Νίκος Γιαλιτάκης, Gian Andrea Garancini, Γιάννης Τσαπάκης, ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ Σπύρος Ζαννιάς και οι τέως Πρόεδροι του Ηρακλείου Ο.Α.Α. Ιωάννης Πατεράκης, Παντελής Ρυακιωτάκης και Εμμανουήλ Μαρκαντωνάκης.

Advertisements