Σάββατο με δραστηριότητες σε Χανιά & Βάρη

Το BeLive Family Sports Club ήταν έτοιμο αυτό το Σάββατο να υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις του μικρούς και μεγάλους και να μοιραστεί μαζί τους τη φιλοσοφία και τις υπηρεσίες του. Η Ομάδα του BeLive Family Sports Club με χαρά είχε προετοιμάσει δραστηριότητες για ενήλικες και παιδιά τις οποίες μπόρεσαν και δοκίμασαν δωρεάν και ανακάλυψαν προσωπικά το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται. Στο τμήμα του σκουός έγινε μια πρώτη γνωριμία με το άθλημα με διάφορες αθλοπαιδιές από τον Γιώργο Αδάμη και με την βοήθεια του Δημήτρη Καραογλανίδη οι δύο αθλητές της Εθνικής μας ομάδας έδωσαν έναν αγώνα επίδειξης (φώτο παρακάτω)

Το πρόγραμμα ήταν:

Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

09:00-13:00 & 16:00-20:00

Αθλητικές & άλλες δραστηριότητες

Το BeLive Family Sports Club είναι ένα νέο υπερσύγχρονο οικογενειακό Αθλητικό Κέντρο που βρίσκεται στον Κάτω Δαράτσο στον παράλληλο της Εθνικής. Οι εγκαταστάσεις του αποτελούνται από:

– 4 γήπεδα τένις συνθετικού ελαστικού τάπητα

– 2 γήπεδα τένις χωμάτινα

– 4 mini tennis για τις ακαδημίες

– Γυμναστήριο & αίθουσες ομαδικών με όργανα γυμναστικής τελευταίας τεχνολογίας

– 2 γήπεδα squash

– Εξωτερική πισίνα

– Αποδυτήρια με σάουνες

– Καφέ/εστιατόριο – Healthy bar

– Παιδική χαρά & δημιουργική απασχόληση εσωτερικού χώρου

– Χώρο εκδηλώσεων για παιδικά πάρτι/βαφτίσεις

– Άνετο παρκινγκ

Η φιλοσοφία του BeLive στηρίζεται σε παροχές υψηλής ποιότητας για όλη την οικογένεια σε εγκαταστάσεις υψηλής αισθητικής. Στον τομέα της εστίασης έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή της πρώτης ύλης και το μενού έχει δημιουργηθεί από σεφ και διατροφολόγο

έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες αθλητών και παιδιών.

Στον παιδότοπο στόχος του κέντρου είναι να προσφέρει στα παιδιά μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού του (γυμναστές & παιδαγωγούς) Κίνηση, Εκπαίδευση, Πολιτισμό και Εμπειρίες πάντα μέσα από την διαδικασία του παιχνιδιού. Μαθαίνουν διασκεδάζοντας και ευαισθητοποιούνται σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, την υγεία και την κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα 🖥️ http://www.belive.gr ή επικοινωνήστε με τη Γραμματεία στο 2821033900 ☎️

Τέλος μια μίνι ημερίδα με εσωτερικό τουρνουά διοργανώθηκε το Σάββατο 10/11 στο γυμναστήριο Yava της Βάρης όπου νικητές και ηττημένοι απόλαυσαν μερικές ώρες με όμορφο ανταγωνισμό (φώτο παρακάτω)

Advertisements