Ένα ακόμα όμορφο τριήμερο στην Ρόδο

Ολοκληρώθηκε στο ξενοδοχείο Porto Angeli στα Στεγνά Αρχαγγέλου Ρόδου ένα νέο τουρνουά σε ένα καινούργιο γήπεδο, το PORTO ANGELI SQUASH OPEN, ένα τουρνουά που διοργάνωσε ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης με τους 30 παίκτες & παίκτριες που συμμετείχαν με την παρέα τους να απολαμβάνουν ένα όμορφο τριήμερο. Η απουσία χρηματικών επάθλων απέτρεψε τις συμμετοχές αθλητών & αθλητριών Α κατηγορίας

πατήστε εδώ για αναλυτικά αποτελέσματα

Στον τελικό των ανδρών ο Απόστολος Βανταράκης κέρδισε τον Θοδωρή Χατζηστρατή με 14-12 4-11 8-11 11-9 12-10 (3-2) μετά από ένα γεμάτο αγωνία παιχνίδι με τρίτο τον Φινλανδό Kim Korhonen που επικράτησε του Χάρη Λουκαρά με 11-8 11-9 11-5 (3-0).

Η Αγγλίδα Brockway, που ήταν και η νικήτρια του τουρνουά στο Sheraton Open τον Ιούνιο και παραλίγο να κερδίσει και το τουρνουά των ανδρών εδώ στο Porto Angeli (όπου το ταμπλό ήταν μικτό), επικράτησε στις γυναίκες απέναντι στην Ροδίτισσα Άννα Τομάζου με 11-8 12-10 11-9 (3-0). Την τρίτη θέση κατέκτησε η Ροδίτισσα Κική Σπάρταλη που κέρδισε την Πατρινή Ιωάννα Βελισσάρη με 11–9 11–1 (2-0).

Θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας και να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο Porto Angeli και την Διεύθηνση του για την προσπάθεια που κάνει όπως επίσης και για την κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου γηπέδου που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή.

Είναι πολύ όμορφες οι φιλικές αυτές συγκεντρώσεις στο νησί που μετά από έξι περίπου χρόνια παραγοντικής ενασχόλησης οι ερασιτέχνες ασκούμενοι έχουν μειωθεί στο μισό, δεν υπάρχει κανένας επίσημος αθλητής κάτω των 19 ετών αλλά ούτε και αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο.

Advertisements