Τέταρτη φορά νικητής του Cyprus Open!

Από την όμορφη Κύπρο επέστρεψε ο πρωταθλητής μας Πέτρος Τζαμαλούκας όπου κατέκτησε το διεθνές τουρνουά Cyprus Open 2018 για τέταρτη φορά στην μεγάλη ιστορία του θεσμού.

Ο αθλητής του ΟΑ Αθηνών ταξίδεψε στην Λεμεσσό με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι και το έκανε με επιτυχία βρισκόμενος σε μεγάλη φόρμα κέρδισε στα προημιτελικά τον Άγγλο Tomas Wild με 11/2 11/4 11/9 (3-0), στα ημιτελικά τον επίσης Άγγλο Ryan Davies με 11/3 11/6 11/4 (3-0) και στον μεγάλο τελικό τον πρωταθλητή Κύπρου Μάριο Χαμπίδη με σκορ 11/7 11/7 9/11 11/8 (3-1) υπερνικόντας ακόμα και την υψηλή θερμοκρασία σε συνδυασμό με υγρασία! (όλο τον τελικό μπορείτε να τον δείτε στην σελίδα μας στο Facebook)

Στο τουρνουά σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών καθώς συμμετήχαν πάνω από 50 παίκτες που αγωνίστηκαν σε κατηγορίες. Ψυχή της διοργάνωσης η ακούραστη και παλιά πρωταθλήτρια Κύπρου Βάσω Καρασάββα που παρέδωσε για άλλη μια φορά ένα οργανωτικά άψογο τουρνουά με πρωταγωνιστές επίσης τους νεαρούς αθλητές που προπονεί, μαζί με τον γιο της Μάριο. Ανάμεσα τους διακρίναμε πολλά ταλέντα όπως τον 10χρονο Ράφαελ Ορφανού που ήδη συμμετέχει σε τουρνουά τζούνιορ του εξωτερικού και με την ανάλογη δουλειά μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα στο μέλλον. Εμείς από το Squash.gr θα παρακολουθούμε τα αποτελέσματα του και θα σας ενημερώνουμε όπως και των έτερων ταλαντούχων νεαρών Στέφανου Πιτσιλή, Ανδρέα Χατζημιχαήλ, Αλέξανδρου Βοσκερτισιάν, Χρήστου Λουκαίδη, Μιχάλη Ζωγραφάκη, Κωνσταντίνου Γεωργαλίδη κ.α.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα της κατηγορίας elite

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα όλων των κατηγοριών