Ο Σωτήρης Πίγκας το πρώτο του τουρνουά

Ο Σωτήρης Πίγκας ήταν ο νικητής του ερασιτεχνικού τουρνουά στην Πάτρα και στο Three Action κερδίζοντας στον τελικό τον Νίκο Συμεωνίδη με 3-2 και τρίτο τον Μιχάλη Τζούλη με το Holmes Place Marousi να κάνει το 1 2 3. Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Αθανασία Ράγκου νικώντας την Χαρά Καρέτα με 3-0. Όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε εδώ

Τώρα θα σας πούμε μια φανταστική ιστορία…

Πέρσι το τουρνουά δεν διεξήχθη λόγω έλλειψης συμμετοχών, συμμετοχές που ήταν λίγες και φέτος με κυρίως ντόπιους παίκτες και πέντε-έξι συμμετοχές να έρχονται από την πρωτεύουσα. Είναι πολύ κρίμα να φτάνει σε αυτό το σημείο ένα τουρνουά που στο παρελθόν όταν διοργανώνονταν από τους ακούραστους ιδιοκτήτες του μάζευε όλη την αφρόκρεμα των Ελλήνων και μερικών ξένων παικτών αλλά αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, όπως ακριβώς έγινε και σε όλα τα τουρνουά της ίδιας διοργανώτριας αρχής. Ασαφείς κανόνες, «παραθυράκια», απαγορεύσεις, υποτιθέμενες «κληρώσεις» και το κυριότερο την αφαίρεση των χρηματικών επάθλων να αποτρέπει τους πραγματικούς αθλητές από το να συμμετέχουν και με τον στόχο των πονηρών να εκπληρώνεται για να ανεβαίνουν στην ψευτό-κατάταξη και να μπαίνουν στους τελικούς παίρνοντας κυπελλάκι. Αυτό όμως μόνο κακό κάνει στο άθλημα με τους συμμετέχοντες πλέον στα τουρνουά αυτά να είναι ελάχιστοι και με πλήρη απουσία νέων και νεαρών ερασιτεχνών. Το τελευταίο γεγονός σημειώθηκε αυτό το τριήμερο με την αλλοίωση της αρχικής κλήρωσης με την ενεργή και πλήρη συμμετοχή τριών μελών του ΔΣ ! Για τον έναν εξ αυτών μάλιστα, τον πρωτεργάτη, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το κάνει και τότε είχε απολογηθεί δημοσίως, παραιτήθηκε αλλά μετά ξαναέβαλε υποψηφιότητα στις ψευτο-εκλογές! Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Πάμε λοιπόν όπως παλιά…τα τουρνουά να διοργανώνονται ανεξάρτητα και μόνο από τους τοπικούς φορείς και ιδιοκτήτες γηπέδων. Φτάνει πια!

Φανταστείτε να ήταν όλα αυτά αλήθεια! Ευτυχώς που δεν είναι

(Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα)

Ν.Σ.