Νέο γήπεδο στην Ρόδο

Μια ευχάριστη είδηση μας έρχεται από την Ρόδο όπου δημιουργήθηκε ένα καινούργιο γήπεδο από το ξενοδοχείο Porto Angeli. Πρόκειται για ένα γήπεδο που πληρεί όλες τις προδιαγραφές και αναμένεται να εξυπηρετήσει εκτός από τους πελάτες του ξενοδοχείου και αρκετούς λάτρεις του αθλήματος από την Ρόδο.

Το Ξενοδοχείο Porto Angeli βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Ρόδου πάνω σε μια εκπληκτική παραλιακή τοποθεσία στα Στεγνά δίπλα από την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ρόδου, την πόλη της Αρχαγγέλου (στα 4 χλμ) που προσφέρει πλούσια νυχτερινή ζωή, μαγαζιά, εστιατόρια και μπαρ καθώς και την διάσημη αμμουδερή παραλία της Τσαμπίκας (στα 5.6 χλμ). Η Λίνδος είναι μόλις 25 λεπτά οδικός (στα 22.5 χλμ), ενώ η Πόλη της Ρόδου και το αεροδρόμιο στα 40 λεπτά. Η σύγχρονη αλλά και η μεσαιωνική πόλη της Ρόδου απέχει 30 χλμ.

Αν ψάχνετε για διαμονή στο νότιο τμήμα της Ρόδου τότε το Ξενοδοχείο Porto Angeli στα Στεγνά προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από καλαίσθητα και ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες για να ικανοποιήσει πλήρως κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό. Το όμορφα σχεδιασμένο ξενοδοχείο συνδυάζει την παράδοση με το σύγχρονο ντεκόρ σε ένα πολύ ξεχωριστό στυλ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Advertisements