Ελληνική εκπροσώπηση στην Ευρώπη

Διεξήχθη το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που έγινε το Σάββατο 5/5 στο Βρότσλαβ της Πολωνίας κατά την διάρκεια της τελευταίας μέρας των Πανευρωπαϊκών αγώνων Div 1 & 2.

Την χώρα μας εκπροσώπησε ο Διευθυντής Αγωνιστικού της ΕΦΟΑ Αθανάσιος Πηλιούνης, παρέα και ο Νίκος Δημητριάδης μέλος της Επιτροπής Τοιχοσφαίρισης της ΕΦΟΑ, εκπροσωπώντας την ΕΦΟΑ. Εκεί ετέθησαν τα τρέχοντα θέματα του Ευρωπαϊκού σκουός και έγινε μια ομαδική κουβέντα μαζί με την αναζήτησή λύσεων για τα προβλήματα του αθλήματος στην ήπειρο μας.

Ακόμα εκπροσώπηση είχαμε και κατά την διάρκεια των αγώνων καθώς η Ομοσπονδία πρότεινε και απέστειλε τον Μάριο Δημακόπουλο ως διαιτητή προκειμένου να πάρει την απαραίτητη εμπειρία και γνώση που θα την χρησιμοποιήσει στα τουρνουά της ΕΦΟΑ στην Ελλάδα, κάτι το οποίο είχε γίνει και πέρσι στέλνοντας τον Διονύση Πετρόπουλο.

Έτσι φαίνεται οτί με αργά αλλά σταθερά βήματα, έπειτα από μια μεγάλη περίοδο ξηρασίας και έχοντας πλέον εκπροσώπηση και συμμετοχές σε όλα τα επίπεδα αν σκεφτούμε και τις αγωνιστικές αποστολές σε άνδρες εφήβους και νεάνιδες αλλά και το σεμινάριο προπονητών που έγινε πέρσι, προχωράει προς την σωστή κατεύθυνση το πλάνο της ΕΦΟΑ για ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας.

Advertisements