Τα Compressport Racket κάνουν την διαφορά


Τα Compressport Commpression Gears είναι επιστημονικός αθλητικός εξοπλισμός, που μέσω της πίεσης που ασκείται σε συγκεκριμένα σημεία και μυς, βελτιώνει την αθλητική απόδοση και την αποκατάσταση των τραυματισμών.

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας των play & dtox full socks racketsports, σας προτείνουμε το play & dtox full socks promo kit(φώτο πάνω).

Για όσους δεν έχουν ακόμα εξοικειωθεί με την τεχνολογία των προϊόντων της COMPRESSPORT υπενθυμίζουμε τις ιδιότητες του συγκεκριμένου προϊόντος.

Αποθεραπεία

Θα το νιώσετε αμέσως … Ένα αίσθημα ευεξίας, ελαφρότητας  και δύναμης να περιβάλλει τα πόδια σας από τον αστράγαλο μέχρι τη βουβωνική χώρα. Επιταχύνεται η φλεβική επιστροφή, εμποδίζοντας το σταμάτημα του αίματος στις κνήμες, τους ιγνυακούς τένοντες  και τους τετρακέφαλους, κάνοντας σας να αισθάνεστε τα πόδια σας εξαιρετικά ελαφριά.

Επιτάχυνση της διαδικασίας αποθεραπείας μετά την προπόνηση και τον αγώνα.

Απορρόφηση κραδασμών.

Η συμπίεση 360 ° μειώνει την επίδραση «κρουστικού κύματος» στους μυς, τις φλέβες και τις αρθρώσεις.

θερμορύθμιση
Ο αέρας εισέρχεται στο προϊόν και εμποδίζει την υπερθέρμανση του πέλματος κατά την προσπάθεια.

Ένδυση για αθλητές όλων των επιπέδων, που με συγκεκριμένη τεχνολογία, βοηθάει στην προθέρμανση του αθλητή, επεμβαίνει στη στάση του σώματος, στην κυκλοφορία του αίματος, στη διατήρηση σωστής θερμοκρασίας κατά την διάρκεια της άσκησης και τέλος στην αποκατάσταση μετά από την άσκηση. Πρόκειται για μία επαναστατική τεχνολογία, που στηρίζεται στην πίεση που ασκεί το ύφασμα και τα επιθέματα σιλικόνης, σε συγκεκριμένα σημεία των μυών, με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τα προιόντα της Compressport χρησιμοποιούνται από πολλούς επαγγελματίες όπως ο Borja Golan, o Nick Matthew, o Gregory Gautier και ο Paul Coll. Πατήστε εδώ για να δείτε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει σε έναν αθλητή σκουός

Τα προϊόντα συνοδεύονται από διετή εγγύηση και ταυτόχρονα, δίνουν την δυνατότητα εντός τριάντα ημερών επιστροφής των χρημάτων του καταναλωτή, που δεν θα μείνει ευχαριστημένος από την απόδοση τους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πέτρο Τζαμαλούκα ή στο email: petros@squashpetros.com

Αναλυτικότερα:

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ

Φορώντας COMPRESSPORT® κατά την προετοιμασία πριν από έναν αγώνα ή μια προπόνηση θα επιταχύνεται η διαδικασία προθέρμανσης και ως εκ τούτου να μειώνεται ο κίνδυνος τραυματισμού.

Τα Compressport Commpression Gears πιέζοντας τις φλέβες, βελτιώνουν την φλεβική επιστροφή προς την καρδιά –

ακριβώς όπως και η πίεση που ασκείται στο κάτω μέρος του σωλήνα της οδοντόκρεμας, προκαλώντας την πάστα να κινηθεί προς τα επάνω και έξω από το σωλήνα.

Κατά συνέπεια, η συνολική κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται βελτιώνοντας έτσι την οξυγόνωση των μυών, την πρόληψη οιδημάτων και εγγυάται στους αθλητές ένα αίσθημα φρεσκάδας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Φορώντας COMPRESSPORT® μειώνονται οι κραδασμοί στους μύες από την συνεχόμενη επαφή με το έδαφος..

Με τον περιορισμό αυτών των δονήσεων, μειώνεται η βλάβη των μυών, καθυστερώντας τη μυϊκή κόπωση.

Ο κίνδυνος τενοντίτιδας, ή άλλων μυϊκών τραυματισμών που οφείλονται στην κόπωση μειώνεται αισθητά παρέχοντας αποτελεσματική στήριξη σωματικά και ψυχολογικά στον αθλητή, μειώνοντας το άγχος του για επικείμενους τραυματισμούς.

Η κινητική ιδιοδεκτική ανατροφοδότηση υποβοηθείται από τα compression gears με συνέπεια η στάση του σώματος, κατά τη διάρκεια της άσκησης να βελτιωθεί.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ

Φορώντας COMPRESSPORT® κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης θα ενεργοποιηθεί η ροή του αίματος, αυξάνοντας έτσι την παροχή οξυγόνου, την εξάλειψη των τοξινών πιο γρήγορα και την πρόληψη της διόγκωσης των μυών.

Δείτε μερικά από τα προιόντα μαζί με την περιγραφή τους:

ON/OFF SHORT SLEEVE TOP

T-Shirt κοντομάνικο με εξαιρετικής ποιότητας ύφανση, που επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει καλύτερα κατά την διάρκεια της άσκησης.

Αγκαλιάζει την ανατομία του αθλητή και κρατά την σπονδυλική στήλη σε τέλεια στάση κατά την διάρκεια της άσκησης.

Η ειδική σύνθεση του υφάσματος , επιτρέπει κ άθολη τη διάρκεια της έντονης προσπάθειας του αθλητή να παραμένει στεγνό και να προσφέρει ιδιαίτερη αίσθηση άνεσης.

COMPRESSION SHORT UNDERWEAR

Το compression short φοριέται κάτω από τα σορτς και τις φούστες και προστατεύει το τραυματισμένο πόδι χωρίς να πιέζει το στομάχι.

Προσφέρει άνεση, σταθερότητα στη βουβωνική χώρα, ενώ αποτρέπει τους ερεθισμούς.

Δεν αφήνει τις τοξίνες να συσωρευθούν στους μύες, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει τους κραδασμούς στους μύες.

ELBOW SILICON ARMFORCE

Το Elbow Silicon της compressport, παρέχει προστασία μέσω της σιλικόνης για τον αγκώνα και προστατεύει από πόνους και τραυματισμούς.

Σύνδεσμοι, μύες και φλέβες προστατεύονται από τους κραδασμούς, από τον καρπό μέχρι τους δικέφαλους και τρικέφαλους του χεριού.

PRO SILICON R2

Ακολουθώντας την μεγάλη επιτυχία του Pro R2, αυτή η επιγαμπίδα, κατασκευασμένη από 220 «καρφιά» μαλακής σιλικόνης, μειώνει τους μυϊκούς κραδασμούς, περιορίζει τη συσώρευση τοξινών, καθυστερεί την μυϊκή κούραση και φθορά.

Ένας εργονομικός επίδεσμος προστατεύει το γόνατο, η κινησιολογία του ποδιού δεν περιορίζεται, ενώ προστατεύεται πλήρως και ο Αχίλλειος τένοντας.

FULL SOKCS

Η Ιατρική και επιστημονική κοινότητα είναι κάθετη στη επαλήθευση της θέσης :

Ότι το αίμα λόγω της βαρύτητας πηγαίνει στα πόδια….

Όταν το πόδι προσκρούει στο έδαφος είναι η αιτία που οι φλέβες πιέζουν το αίμα προς τα επάνω.

Οι γάμπες : Η βασική αιτία που το αίμα οδηγείτε προς τα επάνω, οφείλετε στη πίεση που ασκείτε κατά την διάρκεια των συστολών των αρτηριών.

Δίχως την επαρκή κίνηση ( που μπορεί να οφείλετε στην παρατεταμένη καθιστική ή όρθια θέση του σώματος ) το αίμα συγκεντρώνεται στα πόδια με αποτέλεσμα να πρήζονται, να πονάνε, και να προκαλούν δυσφορία.

Πιέζοντας το δέρμα, οι μύες και οι φλέβες, με τη συμπίεση ενεργοποιούν τη φλεβική λειτουργεία επιστροφής κατά 20%.

• Είναι τέλειο προϊόν για παθολογίες ή όταν δεν μπορούμε να αποφύγουμε την αίσθηση του ιδιαίτερου βάρους ή των πρησμένων ποδιών.

• Επίσης είναι πολύ καλό προϊόν για τις περιπτώσεις με χαμηλή ενεργητικότητα, όταν η συστολή των φλεβών δεν είναι κατάλληλη για την καλή κυκλοφορία του αίματος.

• Αλλά όταν η ένταση της καρδιάς και των μυών αυξάνετε τότε και η κυκλοφορία του αίματος γίνετε πολύ καλύτερα.

STRAPPING DOUBLE LAYER SOCKS

Οι αθλητές προσπαθούν να βρούν μία κάλτσα που να προσφέρει εργονομία, απορρόφηση κραδασμών, εξαερισμό και πλήρη προστασία αστραγάλου.

Η compressport racket προσφέρει στον αθλητή με τις διπλής στρώσης κάλτσες, όλα τα παραπάνω αλλά και προστασία από τριβή και πίεση.

Advertisements