Ο Δράκουλας ξαναχτύπησε

Για πέμπτη συνεχή χρονιά έγινε στο πανέμορφο Κλουζ της Ρουμανίας το Romanian Squash Open 2017 που φέτος για πρώτη φορά είχε και ταμπλό PSA $5k. Αυτό όμως που κάνει το τουρνουά το καλύτερο και μεγαλύτερο της ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων είναι η διεξαγωγή του σε ένα γυάλινο γήπεδο που τοποθετείται μέσα στο εμπορικό κέντρο της πόλης Iulius Mall.

Ο πρωταθλητής μας Πέτρος (ή Πετρίκα όπως τον αποκαλούν στην Ρουμανία) Τζαμαλούκας μέσα από ένα τεράστιο ταμπλό και μετά από πέντε νίκες προκρίθηκε στον τελικό με την τελευταία του νίκη στα ημιτελικά επί του Πολωνού Klis Maciej με σκορ 11/6 11/7 11/7 (3-0). Στον μεγάλο τελικό και υπό το βλέμμα εκατοντάδων φίλων του σκουός και επισκεπτών του mall ο Πέτρος αντιμετώπισε τον 26χρονο Ούγγρο διεθνή Peter Hoffman από τον οποίο και ηττήθηκε με 11/8 11/5 12/10 (3-0) καθώς κατάφερε μόλις στο τρίτο γκέιμ να αντιδράσει και να το διεκδικήσει με αξιώσεις. Στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε τους τελικούς με αυτόν του Πέτρου να ξεκινάει στο 5.42.10 και να ακολουθείται από τον τελικό του PSA.

Ο έτερος παίκτης που ταξίδεψε στο Κλουζ, που ταξίδεψε από τα Χανιά παρακαλώ, ήταν ο Πέτρος Μαρκαντωνάκης ο οποίος προκρίθηκε από τα προκριματικά (οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 130) και έκανε και νίκη επίσης στον πρώτο γύρο επί του Dimitru Nicolescu με 11/4 9/11 11/4 11/6 (3-1) προτού ηττηθεί στον επόμενο γύρο από τον Bogdan Unguruanu με 11/5 11/6 11/3 (3-0) και εγκαταλείψει το υπόλοιπο του τουρνουά λόγω χρόνιου τραυματισμού του στον μηνίσκο. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα


Advertisements