Αφήνοντας το καλοκαίρι πίσω μας


Φτάσαμε σχεδόν στον δέκατο μήνα του έτους αφήνοντας πλέον το καλοκαίρι πίσω μας και μπήκαμε στην νέα αγωνιστική σεζόν με ένα φιλικό τουρνουά που κανονικά είχε προγραμματιστεί να γίνει τον Ιούλιο στα Χανιά αλλά τελικά μαζεύτηκαν και έγινε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Σε αυτό συμμετήχαν παίκτες από Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Ρόδο με τους παίκτες από την Κρήτη να εκφράζουν την δυσαρέσκια τους για την ακύρωση του και την μεταφορά του από την Κρήτη στην Αθήνα.

Στα αγωνιστικά πρώτος κατετάγη ο Παναγιώτης Αναστασιάδης από την Θεσσαλονίκη που επικράτησε του Λεωνίδα Μπενοβία από την Βάρη με 3-2 ενώ τρίτος ήταν ο Νίκος Συμεωνίδης από το Holmes που κέρδισε τον Βαγγέλη Λεμονάκη επίσης από την Θεσσαλονίκη με 3-0. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Ελίζα Καργιώτη από την Βάρη που νίκησε την Άννα Τομάζου από την Ρόδο με 3-0 και τρίτη κατετάγη η Λένια Γκιθκοπούλου του ΟΑ Αθηνών κερδίζοντας την Αννίτα Λαδάκη από το Holmes με 3-1. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα πατώντας εδώ

Οι αγώνες ξεκίνησαν στην Βάρη και ολοκληρώθηκαν στο Holmes στο Μαρούσι όπου έγινε και ο δεύτερος επεισοδιακός ημιτελικός και έτσι να είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Μαρούσι όπου νεύρα, βρισιές, ιπτάμενες μπάλες και ρακέτες κάνουν την εμφάνιση τους. Η διεύθηνση του Holmes ανακοίνωσε ότι δεν θα φιλοξενίσει το επόμενο προγραμματισμένο για τον Οκτώβριο ανοικτό τουρνουά.

Advertisements