Καλοκαίρι με σκουός στα Χανιά


Στα Χανιά βρέθηκε για 20 μέρες μέσα στον Αύγουστο ο Πέτρος Τζαμαλούκας έπειτα από πρόσκληση των γονέων των παιδιών που παίζουν σκουός εκεί. Στις καθημερινές διπλές προπονήσεις συμμετείχαν με μεγάλο ζήλο οι Ανδρέας, Γιώργος & ο βενιαμίν Στέλιος Ζερβός, ο Κυριάκος Τζανάκης και ο επίσης ταλαντούχος Φώτης Ζαφειρίου που ήρθε από την Βοστώνη, όλοι τους κάτω των 16 ετών με τον Στέλιο να είναι μόλις 12! 

Εκτός από το βασικό παιχνίδι είχαν όλο τον χρόνο να προπονηθούν και στην τακτική μέσα στο ματς καθώς και το επιθετικό παιχνίδι. Κάποια από αυτά τα παιδιά αυτά ήδη πρωταγωνιστούν στην κατηγορία U16 στην Ελλάδα όπως επίσης και ο Φώτης στην κατηγορία U13 στην Αμερική. Να σημειώσουμε ότι ο Ανδρέας Ζερβός έχει ήδη μια συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα U19 που ταξίδεψε φέτος για τους Πανευρωπαικούς στην Λισαβώνα ενώ φέτος θα γίνει προσπάθεια, εκτός από τα U19 & U17, να σταλεί ομάδα και στους Πανευρωπαικούς U15. Για τα παραπάνω είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια της Ομοσπονδίας και του προπονητικού τιμ για τις μικρές ηλικίες και τα αμέσως επόμενα χρόνια θα δούμε πολύ καθαρά τα αποτελέσματα αυτών των προσπαθειών. 

Η επίσκεψη του Πέτρου ήταν πάρα πολύ σημαντική για τα Χανιά καθώς δόθηκε η ευκαιρία και στα παιδιά του τόπου να προπονηθούν συστηματικά και να εξελιχθούν κάτι που γίνεται ήδη με μεγάλη επιτυχία για τα παιδιά της Αθήνας που έχουν αυτή την προπόνηση σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.
Advertisements