Οι πρωταγωνιστές στο Πανελλήνιο εφήβων-νεανίδων

Με τεράστια επιτυχία και ένα εντυπωσιακό ρεκόρ ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΑ Αθηνών το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων με την συμμετοχή 85 νεαρών αθλητών από όλη την Ελλάδα! Εκτός από τον πρωταγωνιστή ΟΑΑ, που είχε και την μεγάλη πλειοψηφία σε συμμετοχές, αθλητές μαζί με τους προπονητές τους ήρθαν από Ηράκλειο (5), Χανιά (4), Πάτρα (3), Βόλο (4) και το Hyatt στην Θεσσαλονίκη (1) ενώ από την Βάρη συμμετήχαν μόλις 2 αθλητές.

Οι πρώτες θέσεις στους τελικούς των μονών καταλήφθηκαν όπως ήταν αναμενόμενο από τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του ΟΑΑ ενώ μόνο στην κατηγορία Α16 ο Μπρούνο Ορτολάνο (Βάρη) επικράτησε του Ανδρέα Ζερβού (Χανιά) με 3-2 με τρίτο τον Φώτη Σταμούλο (ΟΑΑ). Στην κατηγορία των κοριτσιών Κ16 η Έλενα Κορακιανίτη-Σουφλιά (ΟΑΑ) αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να νικήσει την Μαρία Τσερεγκούνη (ΟΑΑ) με 3-1 με τρίτη την Ζωή Κουκουβέ (ΟΑΑ). Στα 18άρια και στην κατηγορία Α18 μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Νικόλας Παχάκης (ΟΑΑ) που και αυτός με ανατροπή κέρδισε τον Μιχαήλ Πηλιούνη (ΟΑΑ) με 3-2 ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 1-2 ενώ τρίτος κατατάχθηκε ο Γιώργος Μαρής (Ηράκλειο). Στην Κ18 έλαμψε και πάλι το άστρο της Λένιας Γκιθκοπούλου (ΟΑΑ) που επικράτησε της Αναστασίας Τσερεγκούνη (ΟΑΑ) με 3-0 με τρίτη την Μαγδαληνή Ευθυμιάδου (Βόλος).

Όπως πάντα ήταν μια καλή διοργάνωση από την ΕΦΟΑ και συγχαρητήρια στον Θανάση Πηλιούνη που έχει αναλάβει το δύσκολο αυτό έργο μαζί με τον Επιδιαιτητή. Απονομές έκαναν τα μέλη της Επιτροπής σκουός της ΕΦΟΑ, μαζί με τον Πρόεδρο του ΟΑΑ & Αντιπρόεδρο της ΕΦΟΑ κ. Γιάννη Χατζηπροδρόμου και τον κ. Μάκη Βορίδη. Μπράβο σε όλους!Advertisements