Οι συνθέσεις των Εθνικών ομάδων

Λιγότερο από ένας μήνας έχει απομείνει για την αναχώρηση της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών για το St Helier των Νήσων Τζέρσει προκειμένου να αγωνιστεί στο European Team Championships Div 3 από 4-7 Απριλίου και ανάμεσα σε συνολικά 15 ομάδες. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Πέτρος Τζαμαλούκας (παίκτης & αρχηγός αποστολής), Πλάτωνας Μαζαράκης, Λεωνίδας Μπενοβίας, Γιώργος Αδάμης και Δημήτρης Καραογλανίδης. Μια νεανική ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και με τους Γ. Αδάμη και Δ. Καραογλανίδη να είναι οι νεοεισερχόμενοι στην ομάδα.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας κάτω των 19 στο European U19 Individual & Team Championships που θα διεξαχθεί στην Λισαβώνα της Πορτογαλίας από 8-16 Απριλίου. Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Λένια Γκιθκοπούλου (ΟΑΑ), Γιώργο Μαρή και Ανδρέα Ζερβό (Κρήτη) και Ηλία Τσαρπαλή (Πάτρα) με αρχηγό αποστολής/προπονητή τον Πέτρο Τζαμαλούκα. Στο ατομικό, που θα συμμετέχουν και οι τρεις πρώτοι αθλητές, αγωνίζονται συνολικά 58 αγόρια και 34 κορίτσια ενώ στο ομαδικό συμμετέχουν 20 ομάδες οι καλύτερες στην Ευρώπη.

Τέλος η Εθνική μας ομάδα κάτω των 17 θα συμμετέχει στο European U17 Team Championships στην Πράγα της Τσεχίας από 11-14 Μαίου και η αποστολή απαρτίζεται από τους: Έλενα Κορακιανίτη-Σουφλιά (ΟΑΑ), Μαρία Τσερεγκούνη (ΟΑΑ), Μπρούνο Ορτολάνο (Βάρη), Χάρη Ευτηχίου (ΟΑΑ) και Αντώνης Τσιβουράκης (Κρήτη) με αρχηγό αποστολής/προπονητή τον Λεωνίδα Τζάκο. Και σε αυτούς τους αγώνες συμμετέχουν μαζί με την Ελλάδα συνολικά 20 ομάδες από όλη την Ευρώπη.

Εμείς μέσα από το Squash.gr θα σας ενημερώνουμε άμεσα και σε ζωντανή σύνδεση όπως πάντα με όλα τα νέα, τελευταία αποτελέσματα σε αναλυτικά ρεπορτάζ μαζί με φωτογραφίες και βίντεο ενώ όταν διεξαχθούν και οι κληρώσεις θα σας ενημερώσουμε για τους αντιπάλους μας. Με το Εθνόσημο στο στήθος καλή επιτυχία σε όλους!

Advertisements