Τι έκαναν οι Έλληνες στο εξωτερικό

Δραστήριοι και με αρκετές επιτυχίες ήταν οι Έλληνες αθλητές στα τουρνουά του εξωτερικού την χρονιά που μας πέρασε.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Πέτρος Τζαμαλούκας κατέκτησε τέσσερα διεθνή τουρνουά εκτός Ελλάδας στην κατηγορία ανδρών και έκλεισε την χρονιά στο Νο 3 της Ευρώπης στην κατηγορία Ο40 ενώ έχει αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια (από το 2010) από το επαγγελματικό σιρκουί της PSA. Ο Χαράλαμπος Λεονταράκης συμμετείχε σε επαγγελματικά τουρνουά της PSA τερματίζοντας την χρονιά στο Νο 284, όπως συμμετοχές είχε και η Πρωταθλήτρια Ελλάδας Ελίζα Καργιώτη τερματίζοντας στο Νο 104 PSA.

Ο έφηβος Πλάτωνας Μαζαράκης έπαιξε σε αρκετά τουρνουά στην κατηγορία U17 κυρίως στην Αμερική αλλά και στο Χονγκ Κονγκ ενώ η Λένια Γκιθκοπούλου πήρε την τρίτη θέση στο Romanian Junior Open στην κατηγορία U19 και την θέση Νο 88 στην Ευρωπαική κατάταξη νεανίδων ενώ συμμετοχή επίσης είχαν ο Γιώργος Κούκος και ο Θάνος Μπασχαλής. Οι Εθνική μας ομάδα των ανδρών συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στους Πανευρωπαικούς όπου πήρε την πέμπτη θέση και η Εθνική U17 πήρε την εικοστή θέση στους αντίστοιχους Πανευρωπαικούς. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στο PSA Tour των Χάρη Λεονταράκη & Ελίζας Καργιώτη ενώ για τα αναλυτικά αποτελέσματα όλων των Ελλήνων αθλητών μπορείτε να δείτε την Ανασκόπηση 2016

ΕΛΙΖΑ ΚΑΡΓΙΩΤΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ

Advertisements