Χριστούγεννα στην Κέρκυρα

γράφει ο Σπύρος Βαρούχας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στις άνετες εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου Ιn Action στις Αλυκές Ποταμού το χριστουγεννιάτικο εσωτερικό τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Το τουρνουά ξεκίνησε στις 13/12 και ολοκληρώθηκε στις 21/12 με την τελική φάση. Συμμετείχαν 17 άτομα κυρίως παιδιά που έχουν ξεκινήσει το άθλημα το τελευταίο διάστημα. Στον τελικό plate είχαμε τον πρωτοεμφανιζόμενο Βλάχο Σταύρο να αντιμετωπίζει το έμπειρο Φωτίου Σωτήρη(ξεκίνησε να ασχολείται με το άθλημα όταν σπούδαζε στην Αγγλία) με νικητή τον δεύτερο 3-0(11-4,11-4,11-5). Η μαχή του μικρού τελικού ήταν υπόθεση δυο φίλων αλλά αντιπάλων για 45min μεταξύ των Μιχάλη Μουζακίτη και Κοντοσώρου Αλέξανδρου.Η τρίτη θέση κρίθηκε στο 5 game με 12-10 υπερ του Αλέξανδρου(συνολικό σκόρ 7-11,12-10,8-11,15-13,12-10) αφού ο Μιχάλης φάνηκε αρκετά κουρασμένος στο τέλος. Μετά από λίγο ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού με τον έμπειρο Μποτετζάγια Ιωσήφ να αντιμετωπίζει τον αρκετά ανεβασμένο Μόσχο Γιώργο(ξεκίνησε να παίζει squash πριν από 1,5 χρόνο).Στο ματς που κράτησε σχεδόν μια ώρα ο Ιωσήφ δεν άντεξε από την πίεση αλλά και την ταχύτητα του Γιώργου που ήταν παντού και έχασε 3-1(είχε πολύ καλή ευκαιρία να κάνει το 2-2 αλλά έκανε ένα αβίαστο λάθος στο 11-10 και εκεί κρίθηκαν όλα). Τελικό σκόρ και πρώτη θέση για τον μαχητή Γιώργο με 3-1(12-10,12-14,11-9,12-10).

Στην απονομή που ακολούθησε μοιράστηκαν τα δώρα στους νικητές αλλά και το χρηματικό έπαθλο στο ίδρυμα ‘Μέλισσα’. Το ποσό παραδώθηκε από την Αιμιλία Λιμπάτζη και από τον προπονητή του squash club Βαρούχα Σπύρο στον υπεύθυνο του ιδρύματος κ.Ζουμπουλίδη Σπύρο. Αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή που είχε πολύ ιερό σκοπό καθώς και στο γυμναστήριο για τη συνεργασία και τα όμορφα δώρα που χάρισε στους νικητές.

Και του χρόνου.. 


Advertisements