Πρωταγωνιστές τα παιδιά στην συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου στον ΟΑΑ

img_5009

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε στον Όμιλο Αντισφαιρίσεως Αθηνών η συνάντηση των προ-εθνικών εφήβων Ελλάδας – Κύπρου έπειτα από την πρωτοβουλία και διοργάνωση της Βάσω Καρασάββα και του Πέτρου Τζαμαλούκα και υπό την αιγίδα της ΕΦΟΑ και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σκουός πάντα με την φιλοξενία και αμέριστη βοήθεια του ΟΑΑ και του Προέδρου κ. Χατζηπροδρόμου και του Παναγιώτη Ράπτη εκ μέρους της επιτροπής σκουός της ΕΦΟΑ αλλά και του ΟΑΑ.

Από Παρασκευή 29/10 έως και την Κυριακή 30/10 όλα τα γήπεδα του ΟΑΑ ήταν διαθέσιμα για τα 14 φιλοξενούμενα παιδιά από την Κύπρο που μαζί με την δική μας ομάδα των καλύτερων juniors άλλων 16 παιδιών, συνολικά 30 παιδιά και από τις δύο αδελφές χώρες, προπονήθηκαν, αγωνίστηκαν και έκαναν νέες φιλίες με τις ηλικίες να είναι από 11 έως 19 χρονών. Οι γονείς παρακολούθησαν και αυτοί με ενδιαφέρον τους συναρπαστικούς αγώνες ενώ όμορφη στιγμή ήταν η παρουσία του παλαιού πρωταθλητή Λυκούργου Ντούλου (73) που ήρθε να παρακολουθήσει την προσπάθεια της νέας γενιάς. Ανάμεσα στις ολοήμερες προπονήσεις υπήρχε διάλειμμα όπου τα παιδιά μαζί με τους προπονητές τους έτρωγαν όλα μαζί στο εστιατόριο του Ομίλου και μετά ξεχυνόντουσαν και πάλι μέσα στα γήπεδα τα οποία δεν εγκατέλειπαν ποτέ!

Εκτός των προπονήσεων συμμετείχαν και σε τουρνουά το οποίο ήταν χωρισμένο σε τρεις κατηγορίες δυναμικότητας και στο οποίο ξεχώρισε ο Κύπριος πολύ ταλαντούχος 16χρονος Στέφανος Πιτσιλής που κέρδισε στον τελικό τον Μιχαήλ Πηλιούνη με 3/0 ενώ καταπληκτικό τουρνουά έκανε ο Οδυσσέας Χατζηράπτης που ήταν η αποκάλυψη των αγώνων από πλευράς Ελλάδας (κερδίζοντας εκτός των άλλων και τον Νικόλα Παχάκη 3/1 και τον πολύ καλό Κύπριο αντίπαλο του Χρήστο Λουκαίδη με 3/2 στον αγώνα για την τρίτη θέση) ενώ σε ένα όμορφο στιγμιότυπο στην απονομή σήκωσε στα χέρια τον Πέτρο αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και των δυο. Από αυτούς που επίσης ξεχώρισαν στην Div 1 με το ταλέντο τους και την αγωνιστικότητα τους ήταν οι Ανδρέας Χατζημιχαήλ και Αλέξανδρος Βοσκεριτσιάν από την Κύπρο και η Λένια Γκιθκοπούλου και Μπρούνο Ορτολάνο από την Ελλάδα. Πολύ καλή εμφάνιση επίσης και του πρωτοεμφανιζόμενου Στέφανου Χατζή που έχασε στον τελικό της Div 2 από την αναζωογονημένη Αναστασία Τσερεγκούνη με 3/2. Πάρα πολλά παιδιά ήταν αυτά που ξεχώρισαν με την Ελλάδα και την Κύπρο να έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται κάτι καλύτερο καθώς είδαμε πολύ ταλέντο να κατατίθεται στα γήπεδα του Ομίλου. (ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Βασσιλάτο για άλλη μια φορά για τις υπέροχες φωτογραφίες)img_5001

img_5005img_4967img_5012img_5013img_5014img_5015img_5016img_5017

Advertisements