Ολοκληρώθηκε το junior τουρνουά-ημερίδα στον ΟΑΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά εφήβων-νεανίδων για την νέα αγωνιστική χρονιά και αυτό γιατί πέραν της οργανωτικής επιτυχίας είδαμε με μεγάλη ικανοποίηση και αρκετά καινούργια πρόσωπα σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα παιδιά ενισχύοντας έτσι την πρόβλεψη ότι το προσεχές Πανελλήνιο εφήβων-νεανίδων που θα διεξαχθεί στις 4-6 Νοεμβρίου θα είναι το πλέον πολυπληθές όλων των εποχών.

Στους νικητές τώρα και στην κατηγορία αγόρια κάτω των 18 πρώτευσε για άλλη μια φορά ο Γιώργος Κούκος (ΟΑΑ) κερδίζοντας στον τελικό τον Μιχαήλ Πηλιούνη (ΟΑΑ) με 3-1 σε έναν αγώνα πιο κλειστό από οποιαδήποτε άλλη φορά. Τρίτος κατετάγη ο πιο σταθερός πλέον Οδυσσέας Χατζηράπτης (ΟΑΑ) που επικράτησε στον μικρό τελικό του Μάνου Παπαχρονόπουλου (ΟΑΑ) με 3-1. Άλλο ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών ήταν το παιχνίδι στα προημιτελικά του Πηλιούνη εναντίον του Νικόλα Παχάκη (ΟΑΑ) που ήταν εντυπωσιακό και αμφίρροπο με νικητή τον Πηλιούνη με 3-2. Να σημειώσουμε και την συμμετοχή του Ανδρέα Ζερβού από τα Χανιά που έχει τα προσόντα για κάτι καλό.

Στις κοπέλες και στις κατηγορίες κάτω των 18 & 16 είχαμε τις ίδιες πρωταγωνίστριες με την Λένια Γκιθκοπούλου (ΟΑΑ) να επικρατεί της Έλενας Κορακιανίτη (ΟΑΑ) με 3-0 στον τελικό U16 και με 3-2 στον τελικό U18. Τρίτη ήταν το νέο πρόσωπο Μαγδαληνή Ευθυμιάδου (ΟΑΒ) από τον Βόλο που στον μικρό τελικό στα 16άρια κέρδισε την Ζωή Κουκουβέ με 3-0 ενώ στα 18άρια νίκησε την Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΟΑΑ) με 3-0. (φωτογραφίες Δημήτρης Βασιλάτος)

img_4909img_4908

Advertisements