Αέρας ανανέωσης στο Holmes Place Maroussi

71b9a5_banner_marousi-jpg_960x400_c_Αέρας ανανέωσης πνέει στα Holmes Place και η CEO της Holmes Place Greece, Έλλη Φλέγγα, δίνει το στίγμα της νέας σεζόν και μιλά για όλες τις ευχάριστες εκπλήξεις που σας περιμένουν, εντός και εκτός των Clubs!

Στα Holmes Place πιστεύουμε στο ρητό «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» και γι’ αυτό, πάντα βάζουμε νέους στόχους, επιδιώκοντας να ανανεωνόμαστε και να εμπλουτίζουμε τις εμπειρίες και τις επιλογές που προσφέρουμε σε εσάς.

Έτσι, συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από την αρχή της χρονιάς, είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε στον ανακαινισμένο χώρο του Maroussi Club, το νέο Café-bar και Reception area που σχεδιάστηκαν με στόχο να απολαμβάνουν τα μέλη μας ποιοτικότερες στιγμές χαλάρωσης και καλύτερη εξυπηρέτηση.

Στο ίδιο πνεύμα, προχωρήσαμε με new menu στα Café μας, με τις σαλάτες να πρωταγωνιστούν, καθώς για πολλούς πλέον αποτελούν κύριο γεύμα. Το healthy menu μας θα ανανεώνεται κάθε 4 μήνες, ενώ πολύ σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα Delivery Service στην περιοχή της Αθήνας και του Αμαρουσίου! Παράλληλα, προτείνουμε νέα διατροφικά πακέτα που εστιάζουν στην υποστήριξη του μέλους γιασωστή διατροφή for life με εκπαίδευση και ενημέρωση από την ομάδα των Διατροφολόγων μας. Επιπλέον, εισάγουμε τη νέα, ολιστική προσέγγιση της Holmes Place στο τρέξιμο,The Holmes Place Running Way, ενώ ήδη λειτουργούν στα clubs ανανεωμένα in club shops με ολοκληρωμένες προτάσεις αθλητικών ειδών, καθώς και pop up brands με νέες συνεργασίες για τις οποίες σύντομα θα μάθετε περισσότερα.

Εννοείται, βέβαια, πως και το Charity4U συνεχίζεται δυναμικά! Επιμένοντας στην άποψη ότι ο αθλητισμός μπορεί να συνδεθεί με έναν καλό σκοπό, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε αυτή τη δράση με τους 4 από τους 5 Ambassadors να έχουν πλέον ολοκληρώσει τον στόχο τους και με το συνολικό ποσό των 30.000€ να έχει συγκεντρωθεί έως σήμερα για τα Ιδρύματα. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την υποστήριξη και υπενθυμίζουμε ότι το fundraising συνεχίζεται έως 31/12, ενώ το πολυαναμενόμενο Charity4U Dinner, φέτος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/11 – Save the Date!

Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι συνεχίζουμε κάθε μήνα με τη διοργάνωση indoor & outdoor club events με στόχο την ενθάρρυνση, παρότρυνση και κυρίως την ενσάρκωση της “Enjoy the Journey”φιλοσοφίας μας, στην οποία παραμένουμε πιστοί και ενθουσιώδεις!

Για όλα τα παραπάνω παραμένουμε ενεργοί και στα social media περιμένοντας τις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας.

Με εκτίμηση,
signature
Έλλη Φλέγγα
CEO
Holmes Place Greece

516df7_intext_first_one 731087_intext_athlet_clothes

Advertisements