Θριαμβευτική επανεκλογή Ζαννιά στην ΕΦΟΑ

871410Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο, στην Αθήνα, η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης με την παράταξη του Σπύρου Ζαννιά να κερδίζει θριαμβευτικά τις εκλογές.

Ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός εγκρίθηκαν με συντριπτική πλειοψηφία των Σωματείων – Μελών της Ε.Φ.Ο.Α. (94 υπέρ, 3 κατά, 1 λευκό), αγγίζοντας καθολική αποδοχή.

Στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν για τα νέα όργανα της Διοίκησης της Ομοσπονδίας επικράτησε συνολικά η απελθούσα Διοίκηση.

Τακτικός εκπρόσωπος της Ε.Φ.Ο.Α. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκλέχθηκε ο Σπύρος Ζαννιάς και αναπληρωτής του ο Δημήτρης Σταματιάδης, με πολύ μεγάλη πλειοψηφία απέναντι στους συνυποψηφίους τους.

Στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. εξελέγησαν με αλφαβητική σειρά οι παρακάτω:

Αθαναηλίδης Γιάννης, Γιακουμής Κώστας, Δημολίτσας Τάσος, Ευθυμίου Κώστας, Ζαννιάς Σπύρος, Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης, Καραμάνης Γιώργος, Καφφές Δημήτρης, Κοντονής Διονύσης, Ντόντος Παναγιώτης, Πανόπουλος Παναγιώτης, Πανταζής Νίκος, Παπάζογλου Χάρης, Σταματιάδης Δημήτρης, Τσιαμπούρης Χρήστος, Τσιάρας Πέτρος, Χατζηπροδρόμου Γιάννης.

Το νέο Δ.Σ. θα συνέλθει μέσα στην εβδομάδα για να συγκροτηθεί σε σώμα. Από την μεριά μας να δώσουμε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΟΑΑ κ. Γιάννη Χατζηπροδρόμου για την εκλογή του στο ΔΣ της ΕΦΟΑ.

Advertisements