Η Εθνική στο Κιβωτός

Στο πολυτελές ξενοδοχείο Κιβωτός έκλεισε και φέτος η αγωνιστική σεζόν με το καθιερωμένο τουρνουά Kivotos Mykonos International open 2016 που μετράει 15 χρόνια ζωής. Από 15 έως 17 Ιουλίου έδωσαν το ραντεβού τους παίκτες από Βουλγαρία, Τουρκία και φυσικά Ελλάδα που εκτός των άλλων παικτών που μας τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους συμμετήχαν και τρία από τα μέλη της Εθνικής μας Ομάδας.

Στην κατηγορία International νικητής αναδείχτηκε ο πρωταθλητής Ελλάδας Πέτρος Τζαμαλούκας αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Πλάτωνα Μαζαράκη και στην τρίτη θέση τον Μενέλαο Μαζαράκη, και οι τρεις βασικά μέλη της Εθνικής μας. Να σημειώσουμε ότι τα αδέλφια Μαζαράκη κάνουν την φετινή προετοιμασία τους στη Μύκονο με τον Πλάτωνα να αναχωρεί άμεσα για αγώνες στο Χογκ Κονγκ και την Αίγυπτο. Στην κατηγορία Α νικητής ήταν ο Τούρκος Ali Belgin που κέρδισε στον τελικό τον Κωνσταντίνο Καλλία με 3/0 ενώ τρίτος κατατάχτηκε ο Βούλγαρος Christos Gerasimov.

Φέτος χάρην στην διεύθυνση του Κιβωτός και του Ιάσωνα Μιχόπουλου το γήπεδο ανακαινίστηκε πλήρως και εσωτερικά όπου εκτός από το ξύσιμο του πατώματος και τις πρόσθεσης με επιπλέον ειδικά φώτα έγινε και ανακατασκευή όλων των σπασμένων μερών στους τοίχους με το ειδικό υλικό που ήρθε από το Λονδίνο και με ειδικευμένο συνεργείο. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η οικογένεια Μιχόπουλου & η ομάδα του Κιβωτός στήριξε το τουρνουά που πλέον έχει μεγάλη διεθνή φήμη.