Έγιναν οι τελικοί στην Κέρκυρα

Τελείωσε το εσωτερικό πρωτάθλημα του γυμναστηρίου In Action στην Κέρκυρα στα δύο γήπεδα που διαθέτει αλλά και με έναν από τους καλύτερους club players στην Ελλάδα τον Σπύρο Βαρούχα που ταυτόχρονα διοργανώνει και το τουρνουά. 

Στα τελικά αποτελέσματα στους τελικούς του εσωτερικού πρωταθλήματος που έγιναν στις 4/4/2016 ο Π. Βελιανίτης κέρδισε τον Αλ. Κοντοσώρο με 3-0 (12-10,11-7,11-6) ενώ στον τελικό plate ο Γ. Χονδρογιάννης νίκηςε τον Γ. Χρυσοβέργης με σκορ 3-1 (7-11,11-3,11-5,11-6). Συγχαρητήρια και σε όλους τους παίκτες που συμμετήχαν.

Πολύ σημαντική η βοήθεια του Σπύρου στο Κερκυραικό σκουός και τα αποτελέσματα είναι εμφανή με πολλούς νέους παίκτες στο νησί. Μακάρι να δούμε και πάλι ένα τουρνουά εκεί όπως γινόταν παλαιότερα. Μην ξεχνάμε ότι στο τότε τουρνουά της Κέρκυρας ήταν η πρώτη εμφάνιση του Harry Londy στην Ελλάδα και με συμμετοχές από όλη την χώρα άλλα και παλαιότερα είχε διεξαχθεί πολυ πετυχημένα και αγώνας επίδειξης με τους Τζαμαλούκα-Καργιώτη στην πρώτη ημέρα εγκαινίων του In Action! (ευχαριστούμε τον Σπύρο Βαρούχα για το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες)

   

  

  

    

  

Advertisements