Ο Δήμος Αθηναίων κοντά σε ΕΦΟΑ και ΟΑΑ

 Ολοκληρώθηκε το 2ο όπεν τουρνουά εφήβων και νεανίδων αυτή την φορά με την συνδιοργάνωση από τον Δήμο Αθηναίων, την ΕΦΟΑ και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά και στις προσπάθειες τους καθώς στους τελικούς και στις απονομές βρέθηκαν οι Πρόεδροι τους κος Τεντόμας, κος Σπύρος Ζανιάς και Ιωάννης Χατζηπροδρόμου. Μέσα από ένα σωματείο που υπάγεται στην Ομοσπονδία και με την συνεργασία της είναι ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσουμε να έχουμε σαν άθλημα και την βοήθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε κάθε μέρος της χώρας.

Στην κατηγορία κάτω των 16 νικητής αναδείχτηκε ο Μπρούνο Ορτολάνο (Βάρη) που νίκησε στον τελικό τον Ηλία Τσαρπάλη με τρίτο τον Χάρη Ευτυχίου ενώ στην κατηγορία κάτω των 18 μεγάλος νικητής ήταν και πάλι ο Γιώργος Κούκος λίγο πιο δύσκολα αυτή την φορά καθώς κέρδισε τον Γιώργο Νασιόπουλο με σκορ 3-1 με τρίτο τον Μιχαήλ Πηλιούνη. Στις νεανίδες νικήτρια ήταν και πάλι η Αγγελική Νασιοπούλου νικώντας στον τελικό την Ελένη Γκιθκοπούλου 3-0 με τρίτη την Έλενα Κορακιανίτη-Σουφλιά. 

Έγιναν μερικά εντυπωσιακά παιχνίδια με καλύτερα αυτά του Οδυσσέα Χατζηράπτη εναντίον του Μαλνου Παπαχρονόπουλου με νικητή τον πρώτο 11/9 στο πέμπτο αλλά και αυτό του Γιώργου Νασιόπουλου με τον Μιχαήλ Πηλιούνη που αυτή την φορά βρήκε νικητή τον Νασιόπουλο με 3-2. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που δείχνουν επίσης μεγάλη άνοδο μόλις σε λίγους μήνες! Επόμενο τουρνουά για τους εφήβους και τις νεάνιδες στις 26 & 27 Μαρτίου στον ΟΑΑ (ακολουθεί παρακάτω η προκήρυξη)

   
    
    

   

Advertisements