Αναξιόπιστοι για άλλη μία φορά

Έπειτα από την ανακοίνωση μιας βαθμολογίας Ιανουαρίου εκδοθήσα από την Πεφτ που οι περισσότεροι παραλάβαμε στα email μας με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι οι βαθμοί των παικτών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2015 δεν προσμετρήθηκαν στην ανεπίσημη κατάταξη όπως επιβάλει το ενχειρίδιο της Πεφτ κάτι το οποίο αφορά φυσικά όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν σε αυτό. Έπειτα από ένσταση, έγγραφη αλλά και προφορική, αρκετών εκ των παικτών παρέλαβαν την απάντηση που παραθέτουμε πιο κάτω από τα παρακάτω σχόλια μας.

Μετά λύπης διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά ότι δεν ακολουθούνται οι κανόνες που οι ίδιοι που απαντούν παρακάτω έβγαλαν και που οφείλουμε όλοι να ακολουθούμε. Όλοι αγωνιζόμαστε με τους ίδιους κανόνες οι οποίοι αν αλλάξουν ισχύουν με την ανακοίνωση της τροποποίησης και όχι εκ των υστέρων αν δεν τους αρέσει το αποτέλεσμα. Όλα τα υπόλοιπα περί software κλπ είναι φτηνές δικαιολογίες και για άλλη μια φορά εκτίθονται στα μάτια του κόσμου. Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το εγχειρίδιο στο άρθρο 2.8.5 «το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΦΟΑ θεωρείται διοργάνωση 5* ανεξαρτήτως του συστήματος διαξαγωγής του και βαθμολογείται ανάλογα». Δεν υπάρχει καμία ισονομία & αξιοπιστία και πλέον η συγκεκριμένη βαθμολογία χαρακτηρίζεται ως αναξιόπιστη και ίσως για προσωπικό όφελος κάποιων που τελικά φαίνεται ότι αποφασίζουν και τροποποιούν αυτήν κατά το δοκούν και ταυτόχρονα βρίσκονται περιέργως στην πρώτη δεκάδα γεγονός που βεβαίως κατά γενική ομολογία δεν αντικατοπρίζει την πραγματικότητα. Άλλωστε τι κατάταξη είναι αυτή αν δεν συμπεριλαμβάνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το πιο σημαντικό τουρνουά του εκάστοτε έτους! Μην αναφερθούμε εκτενώς και στα του προηγούμενου χρόνου που δεν επέτρεπαν την συμμετοχή διεθνούς παίκτη μας σε αγώνες με συνέπεια βέβαια εκτός των άλλων την κατ’ εξακολούθηση παραποίηση αυτής της βαθμολογίας. 

Είναι λογικό και επιβεβλημένο πλέον ότι μια βαθμολογία για να είναι αδιάβλητη θα πρέπει να βγαίνει από έναν θεσμό και στο άθλημα μας ο μοναδικός και επίσημος θεσμός είναι η Ομοσπονδία μας ΕΦΟΑ η οποία εκδίδει και την Πανελλήνια βαθμολογία την μοναδική επίσημη του αθλήματος στην χώρα μας και ως τούτου έπειτα από τα τελευταία γεγονότα έχει την αμέριστη εμπιστοσύνη όλων των Ελλήνων παικτών αλλά και την δική μας. Φυσικά θα δημοσιεύουμε μόνο την Πανελλήνια βαθμολογία όπως βέβαια οφίλουμε σαν ο επίσημος ανεξάρτητος ιστότοπος του αθλήματος στην Ελλάδα, ο μοναδικός που δημοσιεύει και προβάλει ΟΛΕΣ τις ειδήσεις από όπου και αν προέρχονται.
 

Advertisements