Λεονταράκης & Καργιώτη Πανελληνιονίκες για φέτος

12375165_10207057007976003_2288683691021941203_oΕπανήλθε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για φέτος, έπειτα από την απουσία του πέρσι, με μεγάλους νικητές τον Χαράλαμπο Λεονταράκη (Harry Londy) στους άνδρες να κατακτά τον δεύτερο Πανελλήνιο τίτλο στην καριέρα του και την Ελίζα Καργιώτη στις γυναίκες που με αυτό τον τίτλο συμπλήρωσε τις 6 κατακτήσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μόλις έναν τίτλο πίσω από το ρεκόρ των Ζ. Τζαμαλούκα και Α. Κωνσταντινίδη. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα σε άνδρες και γυναίκες ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη Πανελλήνια κατάταξη έπειτα από αυτό το τουρνουά (ευχαριστούμε θερμά για τις φωτογραφίες τον κ. Δημήτρη Βασσιλάτο)

Στους άνδρες ο Λεονταράκης αντιμετώπισε στον τελικό τον Πέτρο Τζαμαλούκα σε έναν μαχητικό τελικό με τον Πέτρο να προηγείται στο πρώτο γκέιμ με 6/1 και 10/9 χάνοντας το τελικά με 12/10 ενώ στο δεύτερο προηγήθηκε με 6/2 και 9/7 προτού χάσει και αυτό με 11/9. Στο τρίτο απογοητευμένος και πολύ καταπονημένος ηττήθηκε εύκολα με 11/2 και τον Λεονταράκη να πανηγυρίζει τον τίτλο με τελικό σκορ 12/10 11/9 11/2 (3-0). Στον αγώνα για την τρίτη θέση ο Κωνσταντίνος Καργιώτης επικράτησε επί του Λεωνίδα Μπενοβία με 3-0. Στα υπόλοιπα του τουρνουά στους άνδρες τρομερός αγώνας έγινε στα ημιτελικά μεταξύ των Λεονταράκη και Καργιώτη με νικητή τον πρώτο αρκετά δύσκολα με 10/12 16/14 12/10 11/7 (3-1) ενώ πολύ καλή πορεία μέχρι τα προημιτελικά έκανε ο γερόλυκος Λογοθέτης Χιωτάκης που ήταν και η μοναδική έκπληξη από την άποψη των αρχικών seedings.

Στις γυναίκες η Ελίζα Καργιώτη έκανε περίπατο μέχρι την κατάκτηση του τίτλου με νίκη στον τελικό επί της Άννας Τομάζου από την Ρόδο με 11/3 11/4 11/2 (3-0). Τρίτη ήταν η Άννα Λουίζα Χαλιάσσου που κέρδισε στον μικρό τελικό την νεαρή Αγγελική Νασιοπούλου με 3-0 ενώ ενδιαφέρον αγώνας έγινε στα ημιτελικά για μια θέση στον τελικό μεταξύ της Τομάζου και της Χαλιάσου με νικήτρια την πρώτη 3-1 η οποία έτσι επιβεβαίωσε και το αρχικό seeding.

Εδώ να συμπληρώσουμε και να επισημάνουμε κάτι. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και όλα τα τουρνουά που διοργανώνει η Ομοσπονδία απευθήνονται σε όλους, ανεξαρτήτου επιπέδου και ηλικίας, και ελπίζουμε στα επόμενα τουρνουά καθώς και στο Πανελλήνιο τον Μάρτιο αυτή την φορά να συμμετέχουν όλοι οι εραστές του αθλήματος και από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Είναι άλλωστε το επίσημο σιρκουί με την επίσημη βαθμολογία που προσθέτει αίγλη στο άθλημα στην χώρα μας.

Στο παρασκήνιο του τουρνουά να σημειώσουμε την μη αποδοχή της δήλωσης συμμετοχής του Φαμπιάν Καλαιτζή ο οποίος δεν προσκόμισε στην Ομοσπονδία τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την Ελληνική υπηκοότητα και συγκεκριμένα διαβατήριο ή ταυτότητα. Είμαστε πλέον μπροστά στην αποκάλυψη ενός μεγάλου σκανδάλου όσων αφορά τις προηγούμενες συμμετοχές του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία διερεύνησης και απονομής των τίτλων αυτών στους πραγματικούς δικαιούχους.

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η συνεχόμενη προσπάθεια από κάπου να προσθέσουν στους εαυτούς τους αλλά και σε άλλους Πανελλήνιους τίτλους οι οποίοι ουδέποτε υπήρξαν! Όπως όλοι γνωρίζουμε δυστυχώς πέρσι δεν υπήρξε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν και νικητές όπως ήταν η επίσημη απάντηση που είχαμε από την ΕΦΟΑ έπειτα από ερώτηση μας. Όμως παίκτρια και συγγενείς προσπαθούν να προσθέσουν έναν τίτλο που δεν υπήρξε ποτέ στην Ελίζα Καργιώτη, που έχει έξι τίτλους και όχι επτά, με κίνδυνο μεγάλης δημόσιας κατακραυγής ενώ προσθέτουν και έναν παραπάνω τίτλο στον Λεονταράκη προκειμένου έτσι να ισχυροποιήσουν τον γυναικείο τίτλο της ίδιας χρονιάς. Προσπαθούν δηλαδή να βαφτίσουν ως <<Πανελλήνιο>> ένα απλό τουρνουά που έγινε πέρσι από κάποιους κάπου και που ειδικά στους άνδρες απαγορευόταν και η συμμετοχή του φετινού φιναλίστ! Μόνο στην Ελλάδα αυτά… Είναι και αυτό ένα δείγμα του μπάχαλου που υπήρχε έως τώρα και που ο καθένας ισχυριζόταν ότι ήθελε. Όμως όλα σιγά σιγά μπαίνουν σε έναν ορθό δρόμο και γνώμη μας είναι ότι σύντομα θα έχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα12377705_10207056969335037_2086052651148286806_o

Advertisements