Η νέα γενιά μπροστά

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών το OAA Juniors Open 2015 στις κατηγορίες εφήβων & νεανίδων κάτω των 16 & κάτω των 18 ετών. Για πρώτη φορά την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία είδαμε τόσο υψηλό επίπεδο κυρίως στην κατηγορία κάτω των 16 από παίκτες πραγματικά αθλητές με δυνατά κορμιά και καλή τεχνική.

Στα κορίτσια κάτω των 16 (δείτε εδώ το ταμπλό με τα αποτελέσματα) σε έναν πολύ ωραίο τελικό η Αγγελική Νασιοπούλου (ΟΑΑ) επικράτησε της Έλενας Κορακιανίτη Σουφλιά με 11/8 12/10 11/4 (3-0) παίρνοντας πάρα πολλά χειροκροτήματα με τρίτη την Αικατερίνη Τριανταφυλλίδη που νίκησε την Ανδριάνα Δράκου με 11/2 11/5 11/3 (3-0) ενώ στα αγόρια κάτω των 16 (ταμπλό και αποτελέσματα) είδαμε έναν εντυπωσιακό τελικό που ήταν και ο αγώνας του τουρνουά με τον Μιχαήλ Πηλιούνη (ΟΑΑ) να κερδίζει τον Γιώργο Νασιόπουλο (ΟΑΑ) με σκορ 12/10 11/8 9/11 11/7 (3-1).

Στα κορίτσια κάτω των 18 νικήτρια (ταμπλό και αποτελέσματα) ήταν και πάλι η Αγγελική Νασιοπούλου με αντίπαλο αυτή την φορά την Ανδριάνα Δράκου ενώ τρίτη ήταν η Έλενα Κορακιανίτη Σουφλιά που έπαιξε με την Νασιοπούλου στα ημιτελικά. Στην μεγάλη κατηγορία των αγοριών κάτω των 18 (ταμπλό και αποτελέσματα) ο Γιώργος Κούκος (ΟΑΑ) έδειξε την μεγάλη του διαφορά αυτή την εποχή κερδίζοντας τον Μιχαήλ Πηλιούνη (ΟΑΑ) με 11/7 11/1 11/1 (3-0) με τρίτο τον Θάνο Μπασχαλή (ΟΑΑ) έναν παίκτη με πολύ καλό touch και πού καλά τεχνικά στοιχεία. Πολύ καλά στοιχεία έδειξαν επίσης ο Οδυσσέας Χατζηράπτης (ΟΑΑ) και ο Οδυσσέας Μενεξελής (ΟΑΑ) που δυστυχώς το seeding δεν τους βοήθησε αλλά έπαιξαν καλά χάνοντας ο πρώτος δύσκολα από τον Πηλιούνη (1-3) και ο δεύτερος από τον Σβίγγα (2-3) αλλά έχουν μπροστά τους και τα πολλά ακόμα τουρνουά που θα γίνουν μέσα στο 2016.

Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί θεατές μαζί με τους περήφανους γονείς των παιδιών και στις απονομές παρέστησαν ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών Ιωάννης Χατζηπροδρόμου και τα μέλη της επιτροπής τοιχοσφαίρισης Παναγιώτης Ράπτης, Σίμος Χατζηράπτης, Αθανάσιος Πηλιούνης και Λεωνίδας Τζάκος που έκαναν και τις απονομές στα παιδιά. Ευχαριστούμε τον κύριο Δημήτρη Βασσιλάτο για άλλη μια φορά για τις υπέροχες φωτογραφίες

   
    
   

Advertisements