Μια νέα μέρα για το Ελληνικό σκουός

 Είναι ίσως η μεγαλύτερη είδηση των τελευταίων χρόνων. Η ομοσπονδία του σκουός ΕΦΟΑ με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε την νέα επιτροπή σκουός που θα αντικαταστήσει την προηγούμενη (που αποτελείτο από τους κ. Γ. Μπαρλέτη και Μ. Σαμανούντι). Έτσι πλέον ότι έχει να κάνει με θέματα του σκουός όπως επίσης και με τον αγωνιστικό τομέα αναλαμβάνει η νέα επίσημη επιτροπή της Ομοσπονδίας. Παρακάτω η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ όπως δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της στις 5/6/15 :

Μετά από διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους στο SQUASH, το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., στη συνεδρίασή του την 16/05/2015 αποφάσισε την συγκρότηση Επιτροπής για την ανάπτυξη του Squash. Έφορος Αγωνιστικού ορίστηκε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Α. Δημήτρης Σταματιάδης με αναπληρωτή Έφορο Αγωνιστικού τον Κωνσταντίνο Εφραίμογλου. 

Μέλη της Επιτροπής ορίστηκαν οι: Αννίτα Λαδάκη, Θανάσης Πηλιούνης, Πάνος Ράπτης, Λεωνίδας Τζάκος, , Σίμος Χατζηράπτης.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στην Επιτροπή συμμετέχουν άτομα που αγαπούν το Squash και ενδιαφέρονται πραγματικά για το άθλημα. Εύχομαι να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες που υπήρχαν μέχρι σήμερα και να αναπτυχθεί το Squash, όπως του αξίζει. Στην τροποποίηση του Καταστατικού της Ε.Φ.Ο.Α. θα τεθούν όλες οι τροποποιήσεις, για την ανάπτυξή του σε ολόκληρη την Επικράτεια. Το Δ.Σ. και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα στην αναβαθμισμένη Εφορεία Αγωνιστικού και στην Επιτροπή, για όλα όσα χρειάζονται στην υλοποίηση αγωνιστικού προγράμματος όλων των κατηγοριών, αλλά και στις διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.»

Advertisements