Οι φιλόξενοι Πατρινοί παρέδωσαν άλλο ένα επιτυχημένο Three Action Patras Open

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το φετινό τουρνουά στην Πάτρα και στο Three Action. Η συμμετοχή ήταν για άλλη μια φορά πολύ μεγάλη με τον σύνολο των συμετεχόντων να είναι ερασιτέχνες παίκτες με το επίπεδο πολλών παικτών να είναι τόσο κοντινό που οδήγησε σε συναρπαστικά ματς από τον πρώτο γύρο έως και τον τελικό!

Στην Α κατηγορία των ανδρών νικητής αναδείχτηκε έπειτα από έναν ενδιαφέροντα αγώνα ο Κωνσταντίνος Καργιώτης που επικράτησε στον τελικό του Νίκου Συμεωνίδη με σκορ 11/4 10/12 11/9 11/5 (3-1) με τρίτο τον Λεωνίδα Μπενοβία που επικράτησε στον μικρό τελικό με 3-1 του μαχητή Γιώργου Χριστοδουλόπουλου. 

Στις γυναίκες και έπειτα από ένα τουρνουά με την διαδικασία round robin, όπου όλες έπαιξαν με όλες, νικήτρια ήταν το φαβορί Ελίζα Καργιώτη με δεύτερη την Μαρία Αυγερινού και τρίτη την Έλενα Λαμπρινάκου.

Στην Β κατηγορία των ανδρών φιναλίστ ήταν δύο Πατρινοί με τον Μαρίνο Αντύπα να είναι ο τελικός νικητής με νίκη στον τελικό επί του Χρίστου Παντελή με 11/7 11/3 11/5 (3-0). Στα ημιτελικά αποκλείστηκαν ο ανερχόμενος και πολύ προπονημένος Νικόλας Καλογήρου και ο Διονύσης Ματσούκας. Στο plate η Ελίζα Καργιώτη κέρδισε τον Αλέξανδρο Παπαζήτη με σκορ 11/2 11/3 4/11 12/10 (3-1).

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ από το insquash