Το καλοκαίρι ξεκίνησε από το Emelisse

Άλλο ένα τουρνουά στο Emelisse ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Ο μοναδικός Χάρης Τσιμάρας πρόσφερε απλόχερα την φιλοξενία του διοργανώνοντας επίσης παράλληλα και πολλές άλλες αθλητικές διοργανώσεις στο γνωστό πλέον Φίσκαθλον. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέςματα

Στην κατηγορία των ανδρών νικητής ήταν ο Κωνσταντίνος Καργιώτης ο οποίος κέρδισε στον τελικό τον Νίκο Συμεωνίδη με σκορ 11/7 11/5 11/6 (3-0) ενώ στα ημιτελικά απέκλεισαν αντίστοιχα τους Γιώργο Κονταξή, που έκανε ένα καταπληκτικό τουρνουά, και τον Γιώργο Αδάμη που απέκλεισε στα προημιτελικά σε ένα πολύ καλό και αμφίρροπο παιχνίδι τον Λεωνίδα Μπενοβία με 3/2 & 12-10 στο πέμπτο. Οι υπόλοιποι των προημιτελικών ήταν οι Νίκος Γαλάνης, Νίκος Κονταρούδης και Μάριος Δημακόπουλος που έκαναν επίσης πολύ καλή πορεία. Μερικά καλά παιχνίδια ήταν αυτό του Μάριου με τον Αλέξανδρο Καρυδάκη και του Γιώργου Κονταξή με τον Σωτήρη Πίγκα και τα δύο έληξαν στο πέμπτο γκέιμ. Το plate πήρε ο Αλέξανδρος Παπαζήτης κερδίζοντας στον τελικό τον Απόστολο Βανταράκη με 11/9 11/7 11/6 (3-0).

Στις γυναίκες έγινε ένα pool με όλες τις συμμετέχουσες με πρώτη την ΕλίΑ Καργιώτη, δεύτερη την Anelia Dukova και τρίτη την Ελένη Καμάρα.

Όπως προείπαμε ήταν καταπληκτική η φιλοξενία και η όλη διοργάνωση από το Emelisse και την οργανωτική επιτροπή με τον Χάρη Τσιμάρα να υποδέχεται τους καλεσμένους του στο πάρτυ του Σαββάτου με πολύ εκλεκτό φαγητό και ζωντανή μουσική μέχρι που πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε ο φίλος σκουοσίστας Νικόλας Καλογήρου ξεσηκώνοντας όλους με την όμορφη φωνή και το τραγούδι του.  

                                                                         

Advertisements