Εντυπωσιακοί τελικοί στην Βάρη

 

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Vari Sports Club Open (που δυστηχώς για άλλη μια φορά μόνο open δεν ήταν) και με νικητές τους πρωταθλητές μας Φαμπιάν Καλαιτζή και Ελίζα Καργιώτη. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα (ευχαριστούμε τον κ. Βασιλάτο για τις φωτογραφίες)

Στην κατηγορία Α1 των ανδρών αντιμέτωποι στον τελικό βρέθηκαν οι Φαμπιάν Καλαιτζής και ο Ruslan Sorochinskiy από την Ουκρανία και ο εντυπωσιακός τελικός βρήκε νικητή τον Φαμπιάν με σκορ 11/9 8/11 6/11 12/10 13/11 (3-2) έπειτα από ένα οριακό παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και με την διαιτητική τύχη με το μέρος του Φαμπιάν. Στις γυναίκες η Ελίζα Καργιώτη επικράτησε σε έναν ακόμη τελικό επί της Ζέτας Τζαμαλούκα με σκορ 11/6 11/6 11/6 (3-0). Το plate στους άνδρες το πήρε ο Λεωνίδας Μπενοβίας ενώ στις γυναίκες η Έλενα Λαμπρινάκου. 

Στις υπόλοιπες κατηγορίες και στην Α2 νικητής ήταν ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος επί του Μιχάλη Τζούλη με 11/9 11/9 11/9 (3-0) και με πολύ καλή πορεία από τον Στέφανο Καφαντάρη που απέκλεισε καταλ σειρά Μηναίδη & Μενεξελή ενώ το plate το πήρε ο ντόπιος Άρης Αρζόγλου επί του Πάνου Ράπτη. Στην Β κατηγορία νικητής ήταν ο Μάνος Καραμανλής με δεύτερο τον Χρήστο Αναγνώστου και τρίτο τον Μαρίνο Σπαθή. 

Με μεγάλη χαρά είδαμε πολλά από τα παιδιά που πρόσφατα συμμετήχαν στο Πανελλήνιο εφήβων και που προέρχονται από το τέννις να έχουν ξεκινήσει προπονήσεις στο σκουός και να συμμετέχουν και σε αυτό το τουρνουά με αποτέλεσμα το επίπεδο να ανεβαίνει και να είναι πλέον τα τουρνουά πιο ανταγωνιστικά για όλα τα παιδιά. Νικητής στους εφήβους ήταν ο Γιώργος Κούκος έπειτα από μεγάλη μάχη με τον Οδυσσέα Χατζηράπτη και τελικό σκορ 9/11 11/4 10/12 11/5 11/3 (3-2) με τρίτο τον Μιχάλη Πηλιούνη. Στις νεάνιδες νικήτρια η Κορακιανίτη-Σουφλιά επί της Καρακόντη με 3-0.

Δυστηχώς για άλλη μια φορά στο συγκεκριμένο club δεν επιτράπηκε από τους διοργανωτές η συμμετοχή στο τουρνουά του πρωταθλητή μας Πέτρου Τζαμαλούκα και αυτό πρέπει να αναφερθεί προκειμένου να αναλάβουν όλοι τις ευθήνες τους και ο κόσμος να τους κρίνει αναλόγως. Ο αθλητής με μήνυμα του προς την διοργάνωση ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες. 

  

   

         

Advertisements