Τι χρειάζεται για την απόκτηση Αριθμού Μητρώου στην ΕΦΟΑ

Δεν έχει προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από την έκδοση της προκήρυξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και ξεκίνησε εκ νέου η παραπληροφόρηση και η συνέχιση της κοροϊδίας των απλών και αγνών εραστών του σκουός. Και μάλιστα αυτή η κοροϊδία να συνεχίζει να γίνεται από αυτούς που παραιτήθηκαν εκδιωκόμενοι από την κοινή γνώμη και με την αποδεδειγμένη μαρτυρία ότι έστηναν την κλήρωση των τουρνουά για δικό τους προσωπικό όφελος και μάλιστα με την συνεργία όλων των υπολοίπων, αυτούς που αποκλείουν αντιπάλους για να ανέβουν μια θέση, αυτούς τους οποίους έσπειραν τον διχασμό ανάμεσα μας και που τελικά μόνο ανοδιοτελώς δεν ασχολούνταν με τα διοικητικά.

Πάμε τώρα στο αντικείμενο του άρθρου μας. Καταρχάς να σημειώσουμε ότι σε κανένα άθλημα στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό δεν νοήται να διεξάγεται ένα Πανελλήνιο (Εθνικό για τις άλλες χώρες) Πρωτάθλημα και οι συμμετέχοντες αθλητές σε αυτό να μην είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο από τα σωματεία και στην οικεία Ομοσπονδία που έχει ορίσει το κράτος για το άθλημα. Επιτέλους μετά από τόσα πολλά χρόνια επιχειρήται να μπει επιτέλους μια τάξη στο άθλημα και να αποκτήσει δομές που έως τώρα δεν υπήρχαν με στόχο την μέγιστη ανάπτυξη του στην χώρα μας. Είναι απαραίτητο για όλους τους αθλητές πλέον να εκδοθεί ένας Αριθμός Μητρώου (Α.Μ.) στην ομοσπονδία του αθλήματος μας ΕΦΟΑ και να εγγραφούν σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ από τα σωματεία της δύναμης της και τα οποία ξεπερνάνε τα 250 σε όλη την επικράτεια. Σίγουρα υπάρχει παραπάνω από ένα σωματείο της ΕΦΟΑ στην περιοχή που διαμένει ο κάθε ένας παίκτης του σκουός σε Αθήνα και επαρχία. Η διαδικασία για την έκδοση του ΑΜ δεν ξεπερνάει τις τρεις ημέρες και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα παρακάτω (τα οποία συγκεντρώνονται άνετα εντός μιας ώρας):

α) συμπλήρωση της αίτησης που ακολουθεί παρακάτω
β) μια ψηφιακή φωτογραφία (αποστολή της με email)
γ) πιστοποιητικό γέννησης και
δ) χαρτί από ιατρό για αθλητικούς αγώνες

Τα παραπάνω δικαιολογητικά παραδίδονται σε οποιοδήποτε σωματείο της δύναμης της ΕΦΟΑ και εκείνο αναλαμβάνει την διαδικασία αποστολής τους στην ΕΦΟΑ. Έτσι εντός μικρού χρονικού διαστήματος που δεν θα ξεπερνάει τις τρεις μέρες θα έχετε πλέον έναν αριθμό μητρώου και θα είσαστε επίσημα αθλητές της τοιχοσφαίρισης. Είναι κάτι το οποίο θα κάνετε για μια μόνο φορά στην ζωή σας και θα μπορείτε πλέον να συμμετέχετε όχι μόνο στο προσεχές Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και σε όλα τα τουρνουά από εδώ και πέρα.

Ελπίζουμε να αποσαφηνίστηκε τελικά το εν λόγω θέμα και να απολαύσουμε όλοι το άθλημα που αγαπάμε χωρίς διχασμούς και έριδες που κάποιοι εσκεμμένα μας παρασύρουν μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν εκείνοι την έγκριση να το διοργανώσουν. Ραντεβού στα γήπεδα του ΟΑΑ από τις 5 έως τις 8 Φεβρουαρίου!

2015/01/img_2864.jpg

2015/01/img_2863.jpg

Advertisements