Ένταση στα Χανιά (update)

Φωτιά έχουν πάρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από σχόλια σχετικά με την πρόθεση του συλλόγου των Χανιών να προκηρύξουν ανοικτό τουρνουά στο νέο γήπεδο του Body and Soul στα Χανιά στις 28-30 Νοεμβρίου και την άρνηση των αρμοδίων του ανεπίσημου σιρκουί να το εντάξουν στο καλεντάρι των βαθμολογούμενων τουρνουά. Να υπενθυμίσουμε ότι άρνηση βαθμολόγησης υπήρξε στο παρελθόν και για το ιστορικό τουρνουά της Μύκονου. Το τουρνουά επρόκειτο να πραγματοποιηθεί για τα εγκαίνια του νέου αυτού γηπέδου και θα ήταν μια μεγάλη γιορτή για τα Χανιά και το σκουός καθώς έπειτα από προσπάθειες πολλών χρόνων επιτέλους κατασκευάστηκε το νέο γήπεδο. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε ο λόγος της άρνησης ήταν η εκπρόθεσμη υποβολή του αιτήματος αλλά με την πλευρά των Κρητικών να υποστηρίζει ότι είχαν ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό και είχαν κρατήσει την συγκεκριμένη ημερομηνία περιμένοντας απλά να πάνε όλα καλά με την κατασκευή και να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Βολές έπεσαν εκατέρωθεν μέσω emails με τους Κρητικούς να κατηγορούν για παράγκα και να υπονοούν ότι όλα έγιναν για βαθμολογικούς σκοπούς εν όψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και του seeding σε αυτό. Εδώ να επισημάνουμε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξάγεται από την Ομοσπονδία του αθλήματος την ΕΦΟΑ και στο φετινό Πανελλήνιο δεν θα συμβουλευτεί για το seeding την ανεπίσημη βαθμολογία που εκδίδεται.

Τελικά έπειτα από νέα ενημέρωση που είχαμε είδαν και απόειδαν οι Χανιώτες και τελικά προχωράνε σε τουρνουά τις ίδιες ημερομηνίες αλλά πλέον εσωτερικό και με πρόθεση και την καλύτερη προετοιμασία των παικτών του συλλόγου εν όψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στον ΟΑΑ. Παρακάτω παραθέτουμε την αφίσα των αγώνων και με πολύ χαρά βλέπουμε και πολλούς χορηγούς! Φανταστείτε να τους άφηναν να κάνουν και το Open…!!!

Εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε ότι όσα περισσότερα τουρνουά αλλά και άλλα events γίνονται σε κάθε μεριά της Ελλάδας που υπάρχει γήπεδο σκουός τόσο το καλύτερο είναι για την διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε όποια προσπάθεια γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε (προς το παρόν μόνο σε φωτογραφία) το νέο γήπεδο στα Χανιά. Μπράβο κοπέλια!

10743593_718179541592548_182418905_n

150158_727644760646026_2436985002721815299_n

Advertisements