City Fitness Open στην Ρόδο

Με μεγάλη χαρά παρακολουθήσαμε τους τελευταίους μήνες την κατασκευή ενός νέου γηπέδου στην Ρόδο, του τέταρτου γηπέδου σκουός σε αυτό το νησί, και έτσι πλέον μπορούμε να πούμε ότι η Ρόδος αναπτύσει το άθλημα με γοργούς ρυθμούς καθώς σύντομα αναμένονται να γίνουν και άλλα νέα γήπεδα! Το νέο γήπεδο βρίσκεται στο γυμναστήριο City Fitness του Κώστα Διμέλη και διοργάνωσε το πρώτο του τουρνουά μαζί με την υποστήριξη του Rhodes Squash Club. Το τουρνουά έγινε στις 24 & 25 Οκτωβρίου με τους τελικούς να γίνονται το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 35 σε άνδρες και γυναίκες. Εδώ μπορείτ να δείτε ρεπορτάζ με φωτογραφίες (ευχαριστούμε τον Ποθητό Σταματιάδη και την Κατερίνα Παπανικολάου)

γράφει ο Ποθητός Σταματιάδης

Η πρώτη ημέρα του τουρνουά squash του City Fitness, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Στο ολοκαίνουριο γήπεδο του γυμναστηρίου έγινε πλήθος παιχνιδιών με μεγάλο ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα συναρπαστικής εξέλιξης ήταν αναμφισβήτητα τα παιχνίδια Κατσαρού Ν – Πότσου Κ με νικητή τον πρώτο με 3 – 2 αλλά και Τζαβάρα Κ – Τομάζου Α με νικητή και πάλι τον πρώτο με 3 – 2. Ιδιαίτερα στο δεύτερο παιχνίδι είδαμε παίκτες με αυτοπεποίθηση οι οποίοι έπαιξαν γεμάτα games με δύναμη και τεχνική. Νίκησε ο τυχερότερος. Στα υπόλοιπα παιχνίδια μερικά αποτελέσματα ήταν τα παρακάτω: O Ηλιόπουλος κέρδισε τον Ιωαννίδη 3 – 0 αλλά στη συνέχεια έχασε από τον Λουκαρά 3 – 1, ο Μητρόπουλος τον Πολίτη 3 – 0. O Τσιγάρος κέρδισε έυκολα τον Σταματιάδη με 3 – 0. Η ημέρα έληξε με τα παιχνίδια Λουκαρά – Κατσαρού με νικητή τον Λουκαρά με 3 – 0 και Πότσου Π – Αγγούρια με νικητή τον πρώτο με 3 – 1.

Μετά από ένα απόγευμα γεμάτο όμορφα και σε αρκετές περιπτώσεις συγκλονιστικά παιχνίδια, ολοκληρώθηκε του τουρνουά City Fitness. Μεγάλοι νικητές ήταν στον τελικό των ανδρών ο Δημήτρης Πίτσος επί του Παναγιώτη Πότσου με 3 – 0. Αν και το σκορ φανερώνει άνετη επικράτηση του Πίτσου, όσοι βρέθηκαν εκεί είδαν ένα παιχνίδι διαφήμιση για το άθλημα με πολλές εναλλαγές του σκορ, γεμάτους πόντους αλλά και τεχνικές μπαλιές με μεγάλο πλουραλισμό. Είναι απαραίτητο να αναφέρουμε ότι στο ίδιο μήκος κύματος με τον τελικό κινήθηκαν και οι ημιτελικοί μεταξύ Λουκαρά – Πότσου Π (3 – 1) και Πίτσου – Κούλλαρου (3 – 2) με συγκλονιστικότερο το δεύτερο όπου ο Κούλλαρος ανέτρεψε τοεις βάρος του 2 – 0. Εκεί όμως η φυσική κατάσταση αλλά και εμπειρία του Πίτσου, νίκησαν το ευφυές παιχνίδι του Κούλλαρου και του έδωσαν τη νίκη. Στον τελικό των γυναικών μεταξύ της έμπειρης Τομάζου και της ανερχόμενης Σπάρταλη νικήτρια αναδείχθηκε η Τομάζου με 3 – 0 σε μία μάλλον κακή βραδιά της δεύτερης. Τέλος στον τελικό του plate των ανδρών μεταξύ Σείτη και Σταματιάδη νικητής αναδείχθηκε ο Σείτης με 3 – 0 παίζοντας έξυπνα και παίρνοντας μία επαγγελματική νίκη επί του αντιπάλου του. Στους ημιτελικούς του plate έγιναν τα παιχνίδια Σείτη – Μητρόπουλου (3 – 0) και Κατσαρού – Σταματιάδη (1 – 2) με ανατροπή. Όσο αφορά την προσέλευση κοινού, πρέπει να αναφέρουμε ότι οι εξέδρες του γυμναστηρίου ήταν κατάμεστες από φίλους του αθλήματος. Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με την τελετή απονομής των κυπέλλων των νικητών από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κύριο Καλαθενό. Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι στις 12 – 14 Δεκέμβρη μία μεγάλη αποστολή παικτών θα εκπροσωπήσει το Rhodes Squash Club στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα squash που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών (Ο.Α.Α)

Μήνυμα Κώστα Δημελή (ιδιοκτήτης City Fitness)

Υπέροχη ατμόσφαιρα,φοβερό κοινό πολλές συμμετοχές και πλήθος παιχνιδιών το διήμερο 24 & 25/10/14 στην πρώτη διοργάνωση squash στις εγκαταστάσεις του καινούργιου μας γηπέδου squash στο γυμναστήριο City Fitness με την συμμετοχή του Rhodes squash club!
Να συγχαρώ τους παίκτες για την συμμετοχή και τον όμιλο για την υποστήριξη.

Advertisements