Προσπάθεια φίμωσης

Σήμερα στάλθηκε το παρακάτω στο προσωπικό email του κ. Πέτρου Τζαμαλούκα και εμείς σας το παρουσιάζουμε :

From: Greek Squashers Today at 12:29 PM

To: Petros Tzamaloukas

CC: Symeonidis Nikos  Δημητριάδης Νίκος  George Adamis  argiris kanimas  George Perisinakis  George Vafakos  Simos Hajiraptis  Vaggelis Koutsoupis  d.tsogas@ergoenergy.gr  Manolis Papadourakis
Κύριε Τζαμαλούκα,

Σε συνέχεια της όλης επικοινωνίας στην οποία έχετε επιδοθεί τα τελευταία δύο χρόνια κ με δεδομένη τη στάση που τηρείτε συγκεκριμένα από τον Ιούλιο του 2013 έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Έως κ σήμερα έχετε αναρτήσει πληθώρα καταγεγραμμένων, συκοφαντικών, δυσφημιστικών, παραπλανητικών αλλά και απαξιωτικών  δημοσιευμάτων στο site squash.gr του οποίου είστε ιδιοκτήτης, καθώς κ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (προσωπικό σας facebook κ squash.gr facebook). Δεν έχει κανένα νόημα να σας γνωστοποιήσουμε τα γραφόμενα σας καθώς τα πάντα είναι καταγεγραμμένα και δυστυχώς σε όλους γνωστά. Αν και όπως διατυμπανίζετε, όχι μόνο κατά πρόσωπο αλλά και δεξιά και αριστερά, ότι η ΠΕΦΤ είναι ανυπόστατη, ανύπαρκτη, παράνομη, καταχρηστική, ανυπόληπτη κ.ο.κ το Δ.Σ της ΠΕΦΤ σας καλεί να δώσετε εξηγήσεις για όλα αυτά που δημόσια, αλόγιστα και εκ του πονηρού  μας καταλογίζετε.

Κατά πως φαίνεται και με βάση το τελευταίο σας δημοσίευμα μάλλον βρίσκεστε σε λάθος χώρο. Το ερασιτεχνικό σωματείο της ΠΕΦΤ δρα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και στηρίζει ερασιτεχνικά τουρνουά για ερασιτέχνες μέλη της κυρίως. Εσείς ως επαγγελματίας όπως δηλώνετε ίσως θα έπρεπε να αναζητήσετε τη τύχη σας σε επαγγελματικά σιρκουί όπου τιμούν ανάλογα την επαγγελματική ταυτότητα και ιδιότητα του κάθε επαγγελματία αθλητή.

Ωστόσο, για όλα αυτά και πολλά άλλα όπως π.χ το προσβλητικό, υποτιμητικό και ακραία δυσφημιστικό σας άρθρο για το Κύριο Καργιώτη και τα ψυχολογικά προβλήματα που του καταλογίζετε, σας καλούμε να παραστείτε και να δώσετε εξηγήσεις την επόμενη Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014. Θα συναντηθούμε στην είσοδο του σταδίου Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο στις 20:30.

Σε περίπτωση μη εμφάνισης σας, οι αποφάσεις μας θα παρθούν ερήμην σας.

Για το Δ.Σ.

Σίμος Χατζηράπτης

ΓΓ ΠΕΦΤ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥ ΤΖΑΜΑΛΟΥΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ

Κύριοι,

το παρακάτω μήνυμα και ειδικότερα ο χώρος συνάντησης πιο πολυ απειλητικό μου ακούγεται παρά επίσημο. Επίσης στο ηλεκτρονικό μήνυμα που παρέλαβα δεν φαίνεται η σφραγίδα και τα στοιχεία του σωματειου σας.

Παρά ταύτα παρακαλώ ενημερώστε με για το που βρίσκονται τα γραφεία όπως και τα υπόλοιπα στοιχεία του σωματείου σας προκειμένου να σας επισκεφθώ με τον νομικό μου σύμβουλο. Το συγκεκριμένο μήνυμα το προωθώ προς ενημέρωση τους και στην ομοσπονδία του αθλήματος της τοιχοσφαίρισης ΕΦΟΑ

Πέτρος Τζαμαλούκας
αθλητής σωματείου ΟΑΑ & ΕΦΟΑ

Advertisements