Ο Γιώργος Βαφάκος κατέκτησε στην Κεφαλονιά το παρθενικό του τουρνουά

IMG_1198Ο Γιώργος Βαφάκος του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αθηνών ήταν άξια ο μεγάλος νικητής του τουρνουά που έγινε στην Κεφαλονιά και στο υπέροχο ξενοδοχείο Emelisse. Στον τελικό επικράτησε του Γιώργου Περισυνάκη με 11/6 11/9 11/7 (3-0), ο οποίος έκανε ομολογουμένος μεγάλο ταξίδι να έρθει από την Κρήτη και του άξιζε μια θέση στον τελικό. Στα ημιτελικά ο Βαφάκος απέκλεισε τον Νίκο Συμεωνίδη στον αγώνα του τουρνουά με 8-11 11/8 11/9 11/13 11/3 (3-2) ενώ ο Περυσινάκης κέρδισε τον ακούραστο Σπύρο Βαρούχα από την Κέρκυρα με σκορ 11/7 5/11 12/10 11/5 (3-1). Στον αγώνα για την τρίτη θέση ο Σπύρος είχε μεγαλύτερη θέληση και παίζοντας καλύτερα από τον Νίκο και κέδισε με 5/11 11/5 11/7 11/9 (3-1). εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα

Να σημειώσουμε ότι το τουρνουά είχε πολλές συμμετοχές με πολύ έντονη την συμμετοχή παικτών από Πάτρα και έγιναν αρκετά όμορφα παιχνίδια. Ο αρχικός σχεδιασμός στην πρώτη κλήρωση ήταν να διεξαχθούν τα παιχνίδια με το σύστημα του ταμπλό και αγώνων κατάταξης άλλα κάποιες αποσύρσεις της τελευταίας στιγμής ανασκεύασαν το ταμπλό και τελικά το τουρνουά έγινε με την μορφή ομίλων (round robin). Να σημειώσουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες πέρασαν καταπληκτικά και η φιλοξενία του ιδιοκτήτη κ. Χάρη Τσιμαρά ήταν εκπληκτική ενώ όλοι οι παίκτες διέμεναν στο Emelisse, ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο με τρομερή θέα στο Φισκάρδο, και αρκετοί σε δωμάτια με ιδιωτική πισίνα! Πολλά συνχαρητήρια λοιπόν στον ιδιοκτήτη και διοργανωτές άλλης μιας μοναδικής εμπειρίας σκουός και διακοπών. Τέλος με μεγάλη μας λύπη θα πρέπει να αναφερθούμε στην συνεχιζόμενη μονομερής προσπάθεια από κάποιους να προκαλέσουν διχόνοια και διχασμό με αποτέλεσμα τελικά το σιρκουί να είναι ένα κλειστού τύπου σιρκουί, με αποκλεισμούς από αυτό παικτών αλλά και διοργανώσεων, που αυτή την φορά είχε ως θύμα το καταπληκτικό αυτό τουρνουά. Να σημειώσουμε ότι μέλη της άτυπης επιτροπής που προχώρησε στον αποκλεισμό είναι και τελικά αυτοί που επωφελήθηκαν από αυτόν καθώς κατέλαβαν θέσεις ανάμεσα στους πρώτους νικητές μαζί με χρηματικά έπαθλα και βαθμούς.

Να ευχηθούμε του χρόνου το τουρνουά να είναι ακόμα μεγαλύτερο και να έχει ανάλογη επιτυχία ενώ συνχαρητήρια για άλλη μια φορά για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία.

Advertisements