Ευαισθησία και φιλανθρωπία από τον Ροδιακό Ομιλο

IMG_8062από τον Βασίλειο Χριστινάκη διευθυντή ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α’ Βαθμίδας Ρόδου
Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2012 τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ροδιακού Ομίλου Τοιχοσφαίρισης (Σκουός) επισκέφθηκαν τους μαθητές του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α’ Βαθμίδας Ρόδου. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η προσφορά, στη σχολική μονάδα του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής, όλων εκείνων των υλικών, τα οποία χρειάζονται οι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου για την εποικοδομητική υλοποίηση του μαθήματος των Καλλιτεχνικών κατά τη διάρκεια της φετινής Σχολικής χρονιάς (2012-2013).
Η προμήθεια των υλικών αυτών έγινε από τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν στο 2ο Χριστουγεννιάτικο Τοπικό Τουρνουά Σκουός που διεξάχθηκε, για το σκοπό αυτό, στις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2012 με πολυάριθμη συμμετοχή. Στη σεμνή εκδήλωση παρευρέθηκαν ο διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου καθώς και ο κ. Πέτρος Τζαμαλούκας ένας από τους καλύτερους παίκτες σκουός και πρώην πρωταθλητής Ελλάδος, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί μας και μίλησε στα παιδιά για τον αθλητισμό και τα οφέλη που απορρέουν από την ενασχόληση μαζί του.
Ο Πρόεδρος του Ροδιακού Ομίλου, Χαράλαμπος Λουκαράς πρότεινε στον διευθυντή του σχολείου, Βασίλη Χριστινάκη, ότι καλό είναι, να πραγματοποιηθεί παιδαγωγική επίσκεψη των παιδιών στα γήπεδα του ομίλου προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το άθλημα του σκουός και να εφαρμόσουν κάποιες τεχνικές στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους , με τη βοήθεια έμπειρων παιχτών, ώστε να νιώσουν την ομορφιά του αθλήματος. Στη συνέχεια πρόσθεσε τονίζοντας ότι ο Ροδιακός Όμιλος Σκουός θα σταθεί αρωγός προκειμένου να στηρίξει μέσα από τις δραστηριότητες του τις ανάγκες του σχολείου αυτού.
Ο Διευθυντής του σχολείου ευχαρίστησε για την πρόσκληση αυτή και εξέφρασε την ελπίδα ότι μπορεί και άλλοι φορείς να παρακινηθούν και να μιμηθούν την προσφορά του Ομίλου, δρώντας προσθετικά στις υλικοτεχνικές ανάγκες της Σχολικής μονάδας και ενισχύοντας την κατάθεση ψυχής των εκπαιδευτικών. Τέλος τα παιδιά ενθουσιασμένα και χαρούμενα, ευχαρίστησαν ένθερμα τους εκπροσώπους του Ομίλου για την προσφορά τους. Μπράβο στον Χάρη Λουκαρά τον Νώντα Κατσαρό και σε όλα τα παιδιά του σωματείου της Ρόδου για την πρωτοβουλία αυτή!

IMG_8066IMG_8059

Advertisements