Καλό ταξίδι Έκτορα…

Θρήνος και θλίψη στην οικογένεια του αθλήματος μας καθώς έφυγε από κοντά μας ο Έκτορας Κοσμάς, μανειώδης παίκτης και πάνω από μια δεκαετία μέλος του All Sport club και μετέπειτα του Holmes Place στο Μαρούσι. Ο Έκτορας »έσβησε» μέσα στο γήπεδο και κατά την διάρκεια του αγώνα του για το εσωτερικό πρωτάθλημα του Holmes και μπροστά στα μάτια δεκάδων συναθλητών και φίλων του οι οποίοι προσπάθησαν με υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι αμέσως έπεσαν πάνω του η Ολυμπιονίκης μας Αθανασία Τσουμελέκα, και οι καθημερινοί παρτενέρ του στο γήπεδο κ. Παναγόπουλος, Παρασκευάς και Καρυδάκης καθώς και η συζηγός του Όλγα και το προσωπικό του club έως ότου φτάσει το ασθενοφόρο αλλά δυστηχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Η σημερινή μέρα για το ελληνικό σκουός ας μείνει στην μνήμη όλων των παικτών έτσι ώστε ο Έκτορας να είναι η αφετηρία της πραγματικής ουσίας των πραγμάτων. Το squash.gr και όλοι οι παίκτες του σκουός θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια του ενώ ως ελάχιστος φόρος τιμής ο ιστότοπος θα φέρει μαύρο χρώμα για πέντε μέρες, ενώ το τουρνουά διακόπηκε. Όσοι επιθυμείτε να γράψετε κάποια ανάμνηση ή αποχαιρετισμό στείλτε στο squashpetros@gmail.com και θα δημοσιευτεί εδώ. Δείτε τα μέχρι τώρα μηνύματα….

Ο Έκτωρας Κοσμάς, παντρεμένος και με δύο κόρες 7 και 9 ετών, ήταν Ελληνο-Αυστραλός και μουσικός στο επάγγελμα, ας απολαύσουμε παρακάτω κάποιες από τις μάγκικες πενιές του. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ένα αφιέρωμα για την δουλειά του. Καλό σου ταξίδι…

 

Advertisements