Τελείωσε το Παγκρήτιο στο Ηράκλειο

Ο Κωνσταντίνος Καργιώτης και η Ζέτα Τζαμαλούκα καθώς και ο Πέτρος Μαρκαντωνάκης στο plate είναι οι νικητές του Παγκρήτιου τουρνουά που έγινε στο Candia Maris στο Ηράκλειο Κρήτης. εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες

Ο Κωνσταντίνος Καργιώτης νίκησε στον τελικό τον Νίκο Συμεωνίδη με 3/0 και στα ημιτελικά είχαμε την νίκη του Συμεωνίδη επί του Γιώργου Περισινάκη από το Ηράκλειο με 3/2 ενώ στον άλλο ημιτελικό ο Καργιώτης πέρασε στον τελικό ‘’στα χαρτιά’’ έπειτα από αποκλεισμό του αντιπάλου του Πέτρου Τζαμαλούκα από τον διαιτητή για διαμαρτυρία. Να σημειώσουμε την αγωνιστική άνοδο του Δημήτρη Τούλη από το Ηράκλειο, την μεγάλη νίκη του Σπύρου Βαρούχα επί του Δημήτρη Καραογλανίδη στους αγώνες κατάταξης καθώς επίσης και την πολυάριθμη συμμετοχή της ομάδας από τα Χανιά που έδωσαν ζωή στο τουρνουά, μοίρασαν σε όλους μπλουζάκια της ομάδας τους και έδωσαν και πολύ ωραίους και νικηφόρους αγώνες απέναντι σε αντιπάλους που παίζουν πολύ περισσότερα χρόνια από αυτούς. Το πρώτη τριάδα του plate αποτελούνταν εξ’ ολοκλήρου από παίκτες από τα Χανιά με τελικό νικητή τον Πέτρο Μαρκαντωνάκη επί του Στέφανου Καφαντάρη με 3/1 και στην τρίτη θέση τον Αλέξανδρο Μπόβαλη.

Στις γυναίκες η Ζέτα Τζαμαλούκα νίκησε στον τελικό την Μαρία Ζαχαράκη με 3/0 ενώ μάχη έγινε στον αγώνα για την τρίτη θέση με νικήτρια την Κυριακή Μαραζάκη επί της Τζωρτζίνας Βογιατζάκη με 3/2.

Να σημειώσουμε την καταπληκτική φιλοξενία από τους φίλους Κρητικούς και το όμορφο βράδυ του Σαββάτου που πέρασαν όλοι οι συμμετέχοντες με πολύ φαγητό και χορό σε ταβέρνα στο κέντρο της πόλης. Πριν το τουρνουά διεξήχθη στα Χανιά την Τετάρτη και την Πέμπτη προπονητικό clinic με τον Πέτρο Τζαμαλούκα το οποίο παρακολούθησαν για δύο ημέρες συνολικά 14 παίκτες και έπειτα όλοι μαζί αναχώρησαν για το Ηράκλειο με προπονητή-συνοδό τον Πέτρο. Την Παρασκευή πριν την έναρξη του τουρνουά και στο Ηράκλειο διεξήχθη τρίωρο προπονητικό clinic για τους Ηρακλειώτες. Ακολουθούν φωτογραφίες από το clinic στα Χανιά.

Advertisements