Ο Paul Gregory και ο James Robbins μάγεψαν την Θεσσαλονίκη

γράφει η Βερόνικα Ορφανίδου
Μετά το επιτυχημένο camp που δημιούργησε ο Νίκος Δημητριάδης, πρόεδρος της ΠΕΦΤ και ιδιοκτήτης του Aquaforum, με τον Cameron Pilley το καλοκαίρι του 2011 ξεκίνησε δυναμικά και την νέα χρονιά με ένα ακόμη camp καλώντας αυτήν την φορά τον Paul Gregory τέσσερις φορές πρωταθλητή Ελλάδας και πρώην Νο 11 στον κόσμο και τον James Robbins καταξιωμένο προπονητή στο Esporta Health Club στο Λονδίνο. Συμμετοχές είχαμε από Κομοτηνή, Αθήνα, Κρήτη και βέβαια Θεσσαλονίκη και με επίσης δύο γυναίκες, την Ελίζα Καργιώτη και την Βερόνικα Ορφανίδου.
Έγιναν δίωρες προπονήσεις όλες τις μέρες με αποκορύφωμα το Σαββάτο όπου έγιναν πεντάλεπτα games. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δύο groups και όλοι έπαιξαν με όλους στο group τους με διαιτητές τους Paul και James ενώ επεσήμαιναν και τα λάθη τους. Την Κυριακή και τελευταία μέρα η προπόνηση ήταν κυρίως fitness workouts. Μιλάμε για πολλά κιλά ιδρώτα!!!
Οι δύο προπονητές μαζί με όλη την σκουοσοπαρέα απόλαυσαν το ελληνικό φαγητό αλλά και την νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης. Ο Νίκος Δημητριάδης φεύγοντας τους έκανε δώρα από την Karakal μιας και όλοι ξέρουμε την γενναιοδωρία και φιλοξενία του. Ήταν ένα υπέροχο ΣΚ !!!